Γιώργος Κατσαούνης

Ο Γιώργος Κατσαούνης του Survivor έχει πάθει έρωτα ξεκάθαρα με τη Μυριέλλα Κουρεντή, η οποία όμως μακριά από τον Άγιο Δομίνικο έχει σχέση.

Το θέμα ανάμεσα στον Γιώργο Κατσαούνη και τη Μυριέλλα Κουρεντή έχει προκαλέσει σοβαρές αναταράξεις από την πρώτη ημέρα του Survivor και στις δύο ομάδες. Μάλιστα, την ομάδα των Διασήμων την έχει σακατέψει τελείως αυτό το ειδύλλιο αφού ο Βαλάντης απειλεί θεούς και δαίμονες και στη Μυριέλλα έχει απαγορευτεί ακόμα και να τον κοιτάξει τον Γιώργο κατά τη διάρκεια του στίβου μάχης.

Ο Γιώργος Κατσαούνης και μπράβο του φαίνεται πως διεκδικεί την Μυριέλλα Κουρεντή. Έχει ξεκαθαρίσει μάλιστα πως κανείς δεν μπορεί να του απαγορεύει πού θα κοιτάει. Το θέμα όμως δεν είναι τι κάνει ο Γιώργος.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Survivor Greece (@survivorgreece)

Αυτό που αναρωτιούνται όλοι είναι τι κάνει η Μυριέλλα Κουρεντή. Η Μυριέλλα Κουρεντή τελικά φλερτάρει με τον Γιώργο Κουρεντή ή καμία σχέση.

Μην ξέροντας και εμείς τι πραγματικά συμβαίνει σκεφτήκαμε να ζητήσουμε τη βοήθεια του κόσμου του Twitter, που είναι πιστό κοινό για το Survivor και ξέρουν όλα όσα δεν ξέρει κανείς.

Οι χρήστες του Twitter στο poll του citynow.gr κλήθηκαν να ψηφίσουν για το εάν πιστεύουν πως η Μυριέλλα φλερτάρει ή όχι με τον Γιώργο Κατσαούνη.

Τελικά, το Twitter αποφάσισε πως η Μυριέλλα φλερτάρει τον Γιώργο σε ποσοστό 58,4%,ενώ καμία σχέση απαντά το 41,6%.

Ιδού και τα αποτελέσματα:

 

 

Μετά από τo μίνι poll μάλλον η Μυριέλλα θα πρέπει να επανεξετάσει τη στάση της. Λέμε τώρα!