Γιώργος Κόρκας

Ο Γιώργος Κόρκας είναι το μεγαλύτερο ηλικιακά που μπαίνει στην “πρώτη παρτίδα” του Love Island και αναμένεται να έχει ενδιαφέρον ο τρόπος που θα προσεγγίσει τον έρωτα στην Τενερίφη.

 

Τι πρέπει να γνωρίζεις για τον Γιώργο 

#1. Είναι 29 ετών

#2. Το επάγγελματ του είναι ηνίοχος

#3. Είναι Αιγόκερως στο ζώδιο

#4. Η Όλγα Φαρμάκη είναι στο celebrity crush του!

O Γιώργος Κόρκας μένει στην Κόρινθο με την οικογένεια του και ασχολείται με τις επιχειρήσεις που έχουν. Έχει σπουδάσει στην Ελλάδα και στο Λονδίνο business administration.

Είναι ένας άνθρωπος που αγαπά το χειμερινό και θαλάσσιο σκι, και όλα τα extreme sports που υπάρχουν!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ 

Ο Γιώργος έχει δικό του στάβλο όπου και φιλοξενεί ένα γαϊδουράκι και 3 άλογα! Και του αρέσει πολύ να τα περιποιείται!

Θέλει όλη μέρα να ασχολείται με κάτι και δηλώνει πολύ ενεργητικός άνθρωπος ενώ θέλει μια σύντροφο η οποία θα είναι αυθόρμητη και θα έχε χιούμορ!

Έχει πληγωθεί στο παρελθόν από σχέση του γιατί δεν ήταν στο πλευρό του όταν τη χρειάστηκε και η εμπιστοσύνη του έχει λίγο… ταραχτεί! Θέλει να βιώσει πολλά συναισθήματα στο Love Island και δε φοβάται να τσαλακωθεί!

Όπως όλα τα αγόρια του Love Island έτσι και εκείνος φροντίζει το σώμα του και θέλει να φαίνεται ωραίος εμφανισιακά! Κάνει τη γυμναστική του, του αρέσει να χαμογελά και ο έρωτας είναι πλέον αυτό που αναζητά αφού όλα τα υπόλοιπα τα έχει.

Στο Love Island όλοι θέλουν να ζήσουν τον έρωτα και να βρουν ένα ταίρι και κάνουν τις διακοπές τους! Οπότε και χαλάρωση και έρωτας! Τι καλύτερο;

Μήπως να πάμε και εμείς μια βόλτα προς Τενερίφη για να χαλαρώσουμε;

Τσέκαρε και αυτό : Sam Smith : Το νέο του τραγούδι