Γιώργος Κόρομι

Γιώργος Κόρομι :Μια νέα μέρα ξημέρωσε στο Survivor All Star και όπως όλοι ξέρουμε, δε γίνεται να μην υπάρξουν θεματάκια και ίντριγκα στο παιχνίδι! Αλλιώς να το “κλείσουν” και να πάνε όλοι σπίτι τους!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Ο Νίκος Μπάρτζης επέλεξε να μην ρισκάρει να αγωνιστεί διότι είχε ενοχλήσεις στο πόδι του – αν θυμάσαι το είχε τραυματίσει σε προηγούμενο κύκλο του ριάλιτι – αλλά οι παίκτες της ομάδας του δεν πείστηκαν για τον πόνο που ένιωθε.

“Και δυστυχώς, χάσαμε στο flag race. Φτάσαμε εκεί κι έπαιξε ο Στέλιος με τον Νίκο, ο οποίος Νίκος όπως φαίνεται, μας κοροϊδεύει όλους μες στα μούτρα μας. Γιατί στον προηγούμενο αγώνα είχε ένα πολύ σοβαρό θέμα με το πόδι του, που όπως λέει, δεν το σεβάστηκε η ομάδα του και μετά είπε ότι δεν το έχει στον στόχο, αλλά μετά τα έβαλε με εμάς που δεν σεβαστήκαμε καθόλου την υγεία του και τον διαλέξαμε”, είπε ο Γιώργος Κόρομι. 

Η Αφροδίτη Σκαφίδα από τη δική της πλευρά φάνηκε αρκετά προβληματισμένη και δεν μπορεί να καταλάβει αν ο Μπάρτζης προσποιείται ή όχι γιατί έχει αγωνιστεί σε άλλα αγωνίσματα τα οποία θέλουν δυνατά πόδια.

 

Τσέκαρε και αυτά: