Γιώργος Κόρομι

O Γιώργος Κόρομι είναι ένα δημιουργικό μυαλό και το δείχνει μέσω της συμμετοχής του στο Survivor All Star καθώς μπορεί να κάνει πολλά πράγματα με τα χέρια του! Και από ότι φαίνεται έχει αναλάβει να δημιουργήσει μια νέα επιχείρηση.

MAΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Ο επιχειρηματίας και μοντέλο, ψάχνει διάφορα πράγματα ενώ κάνει εξερευνήσεις στη ζούγκλα με τον Σάκη Κατσούλη. Και αποφάσισε να δημιούργησε μια “ατομική επιχείρηση” στον Άγιο Δομίνικο καθώς φτιάχνει κούπες και μπολάκια με κάτι το οποίο έχει βρει στη ζούγκλα και δεν τρώγεται.

Ο Γιώργος Κόρομι βρήκε αυτά τα αντικείμενα και όπως είπε, ρώτησε τους ντόπιους οι οποίοι του είπαν πως δεν τρώγονται και έτσι σκέφτηκε πως είναι μια καλή λύση να δημιουργήσει μπολάκια ή να χρησιμοποιηθούν ως κουτάλες!

Τσέκαρε το βίντεο: 

Ο παίκτης έδειξε στους συμπαίκτες του το επιχειρηματικό του μυαλό, και πολλοί ήταν αυτοί που του ζήτησαν να τους φτιάξει το δικό τους μπολάκια για να το έχουν μαζί τους στην Ελλάδα!

Μάλιστα, είπε στην Ελευθερία Ελευθερίου πως όταν είναι υποψήφια για αποχώρηση θα της φτιάξει μια ενώ ήδη έχει δώσει την πρώτη κούπα στην Ελένη Χαμπέρη!

Tσέκαρε και αυτά: