Γιώργος Κόρομι

Ο Γιώργος Κόρομι είναι ένα πρόσωπο το οποίο συστήθηκε στο ελληνικό κοινό όταν συμμετείχε πριν από λίγα χρόνια στο Survivor και από τότε έχει καταφέρει να γίνει αγαπητό παιδί των social media.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ

Πρόκειται για ένα πολύ δυνατό παίκτη οποίος δεν αποκλείεται να φτάσει μέχρι τον τελικό του ριάλιτι επιβίωσης Survivor All Star! Και υπάρχουν κάποια πράγματα τα οποία πρέπει να ξέρεις για εκείνον!

Το βιογραφικό του Γιώργου Κόρομι και η καταγωγή του

Ο αγαπημένος γαλαζομάτης είναι 35 ετών και μένει μόνιμα στην Αθήνα. Ο Γιώργος Κόρομι κατάγεται από την Ουγγαρία όπως ο ίδιος έχει πει στο παρελθόν και ήταν κάτι που ήθελε να ξεκαθαρίσει διότι έχουν ακουστεί πολλά.

Έχει σπουδάσει 3D animation και γραφιστική ενώ στο κέντρο της Αθήνας διατηρεί ένα μαγαζί με wellbeing προϊόντα και καφέ! Είναι λάτρης της περιπέτειας λατρεύει τη θάλασσα και το ψάρεμα.

Έχει ασχοληθεί στο παρελθόν με το μόντελινγκ και τον έχουμε δει να εμφανίζεται στην πασαρέλα για το brand Celebrity Skin.

O Κόρομι είχε δηλώσει στο παρελθόν πως δεν τρέφει ιδιαίτερη συμπάθεια στους ψωνισμένους και δε θέλει στη ζωή του εγωκεντρικούς ανθρώπους διότι εκείνος είναι μια ήρεμη δύναμη.

Συνοπτικά τα τρία πράγματα που πρέπει να ξέρεις για τον Κόρο:

  1. Είναι 35 ετών
  2. Είναι Ταύρος στο ζώδιο
  3. Λατρεύει την οικογένεια του και τους φίλους του

Η σύντροφος του

Ο Γιώργος Κόρομι έχει βρει τον έρωτα στα μάτια της συντρόφου του Τίνα, η οποία είναι στο πλευρό του σε κάθε στιγμή της ζωή του.

Οι δυο τους κάνουν πολύ συχνά αποδράσεις στο ύπαιθρο και η ίδια λατρεύει να κάνει δραστηριότητες με τον καλό της.

Γνωρίστηκαν, όταν η Τίνα βρέθηκε στο μαγαζί του στο κέντρο της Αθήνας και στην αρχή μιλούσαν ως φίλοι! Μετά από αρκετό καιρό ήρθε η σχέση και είναι πολύ ευτυχισμένοι μαζί αφού έχουν πολλά κοινά και δε σταματούν να ανακαλύπτουν ακόμη περισσότερα.

Ήρεμος, μετρημένος, ωραίος τύπος και μια δύναμη που μπορεί να φτάσει μέχρι τον τελικό!

Tσέκαρε και αυτά: