Γιώργος Λάγιος

Ο Γιώργος Λάγιος είναι Έλληνας ψυχοθεραπευτής, σεξολόγος και συγγραφέας και έχει καταφέρει να απασχολήσει το ελληνικό κοινό καθώς διαθέτει μια πολύ ιδιαίτερη ματιά στα ζητήματα που απασχολούν ενώ η εμπειρία του και ο τρόπος προσέγγισης του σε πολλά θέματα τον καθιστούν ως έναν άνθρωπο ο οποίος μπορεί να βοηθήσει σημαντικά τον κόσμο που βρίσκεται αντιμέτωπος με πράγματα που τον βασανίζουν.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dr. George Lagios (@glagi0s)


Ο γνωστός σύμβουλος υγείας που έχει μιλήσει σε πολλές εκπομπές για πολλά ζητήματα που “τσουρουφλούν” την ελληνική κοινωνία ξέρει πολύ καλά να τοποθετείται και να βρίσκει τρόπους για να κάνει τη ζωή των ανθρώπων καλύτερη.

Γιώργος Λάγιος – Βιογραφικό, Instagram, η σχέση με την Ταραμπάνκο, ο Βαλάντης και η ψυχολογία

Ο Γιώργος Λάγιος γεννήθηκε το 1978 και μένει στην Αθήνα όπου και δραστηριοποιείται επαγγελματικά. Έχει σπουδάσει στη διοίκηση επιχειρήσεων του Αμερικάνικο Κολεγίου Ελλάδος και έπειτα προχώρησε σε σπουδές που αφορούν στην ψυχολογία, καθώς παρατηρούσε τη συμπεριφορά των ανθρώπων και ήταν κάτι που του προκαλούσε μεγάλο ενδιαφέρον. Έχει λάβει μεταπτυχιακό Κλινική Ψυχολογίας από το Hellenic American University και έχει συμμετάσχει σε πολλές ημερίδες που αφορούν την ψυχική υγεία και άλλα σοβαρά ζητήματα. Έχει λάβει δίπλωμα στον σεξουαλικό εθισμό το 2019 από το UK Open College.

Δε σταματά να εκπαιδεύει τον εαυτό του για όλα όσα αφορούν την ψυχολογία και οι δεκάδες πελάτες του έχουν καταφέρει να βρουν λύσεις σε πολλά σοβαρά ζητήματα καθώς θέλει να κάνει τον κόσμο καλύτερο.

Η σχέση με την Κάτια Ταραμπάνκο

Ο Γιώργος Λάγιος μπορεί να ήταν πολύ γνωστός στο χώρο του, όμως έγινε ακόμη πιο γνωστός όταν έγινε γνωστή η σχέση του με το μοντέλο και νικήτρια του GNTM, Κάτια Ταραμπάνκο. Οι δυο τους εμφανίστηκαν στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου “The 2Night Show” και αναφέρθηκαν στην όμορφη σχέση που δημιούργησαν.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dr. George Lagios (@glagi0s)

Ωστόσο, το ζευγάρι μετά από κάποιους μήνες αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους.

Η κόντρα με τον Βαλάντη

Ο ψυχοθεραπευτής είχε εμφανιστεί σε εκπομπή όπου μίλησε με ιδιαίτερους χαρακτηρισμούς για των τραγουδιστή την περίοδο που συμμετείχε στο Survivor καθώς είχε επιδείξει μια πολύ περίεργη συμπεριφορά και σχολίασε την ψυχοσύνθεση των παικτών όταν βιώνουν σκάρες καταστάσεις.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dr. George Lagios (@glagi0s)

Ο τραγουδιστής ακούγοντας τις δηλώσεις έγινε έξαλλος και προχώρησε σε νομικές διαδικασίες καθώς αισθάνθηκε προσβεβλημμένος και θιγμένος με όσα ειπώθηκαν. Πρόκειται για και κόντρα η οποία είχε κατεύθυνση τα δικαστήρια.

Το Instagram

Ο Γιώργος Λάγιος έχει δημιουργήσει ένα πολύ δυνατό λογαριασμό στο Instagram όπου μέσω αυτού δείχνει στον κόσμο στιγμές από τα συνέδρια που συμμετέχει, δίνει μικρές συμβουλές για τη συμπεριφορά των ανθρώπων και την ψυχολογία και παρουσιάζει διάφορες στιγμές στην καθημερινότητα του.

Μετρά 29Κ followers και ανεβαίνει!

Τσέκαρε και αυτά: