Γιώργος Λιάγκας

Ο Γιώργος Λιάγκας και η παρέα που έχει στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» και απαρτίζεται από τους Δημήτρη Παπανώτα, Κάλια Ελευθερίου, Ελένη Τσολάκη και Κατερίνα Γκαγκάκη κατάφεραν να κάνουν τεράστιο buzz πριν από κάμποσες ημέρες.

Η παρέα του ΣΚΑΙ, που λες, αποφάσισε να διακωμωδήσει με περίτρανο τρόπο το απαράδεκτο περιστατικό που σημειώθηκε στο ΑΠΘ όπου φοιτητής θέλησε να εκτονώσει το «είναι» του πάνω στην πλάτη μιας φοιτήτριας. Όλα καλά μέχρι εδώ ή σε χάνω;

Δημοσιογράφος της εκπομπής παρουσίασε το ρεπορτάζ στην παρέα όπου ανέφερε πως 20χρονος «εκτονώθηκε» στην πλάτη νεαρής φοιτήτριας στο ΑΠΘ και από εκεί και έπειτα ξεκίνησε το ανεκδιήγητο show αφού η Κατερίνα Γκαγκάκη και η Ελένη Τσολάκη το «γλέντησαν» με τη ψυχή τους και τα σχόλια τους ήταν απίστευτα με κορυφαίο αυτό της Τσολάκη  να λέει «Υπήρχε και συναίσθημα ανάμεσα στους δυο;». Ο δημοσιογράφος που παρουσίασε το θέμα προσπάθησε να κατευνάσει τα γέλια και τις χαζομάρες που ακούστηκαν (γιατί ακούστηκαν χαζομάρες) αλλά το show συνεχίστηκε.

Αφού είπαν όλα αυτά που είχαν να πουν, ο κόσμος έδειξε την οργή του μέσω social media αλλά και μέσω καταγγελιών στο ΕΣΡ. Προφανώς, και το πάνελ της εκπομπής αλλά και ο Γιώργος Λιάγκας είπαν μια μεγάλη συγνώμη την επόμενη μέρα (αφού άκουσαν τα εξ αμάξης) αλλά «πέρασε και δεν ακούμπησε» αφού δεν έπεισε κανέναν.

Μέχρι και η ΕΣΗΕΑ κλήθηκε να αναλάβει δράση!

Δυστυχώς, παρόλο που πλησιάζει το τέλος του 2019, βλέπουμε στην ελληνική τηλεόραση να συμβαίνουν τέτοιου είδους πράγματα και οι άνθρωποι που την απαρτίζουν δεν αντιλαμβάνονται πως έχουν «βήμα» και πως τους ακούει κόσμος και ίσως παραδειγματίζετε από όλα αυτά που μαθαίνουν.

Η ερώτηση είναι μια! Αν ο Γιώργος Λιάγκας, η Κατερίνα Γκαγκάκη και οι λοιποί του πάνελ ήταν στη θέση της φοιτήτριας θα «τραβούσαν από τα μαλλιά » το θέμα και θα επέτρεπαν στον καθένα να σχολιάσει με τόσο άκομψα σχόλια το σοβαρό περιστατικό; Ή ακόμη χειρότερα! Αν ήταν το παιδί τους σε αυτή τη θέση;

Οκ, καταλαβαίνουμε πως όταν ακούμε κάτι το οποίο μας φαίνεται ξένο ή περίεργο, μπορεί τα πρώτα 2 λεπτά να γελάσουμε γιατί υπάρχει και η αμηχανία στη μέση! Αλλά αυτό που έγινε δε διήρκησε 2 λεπτά και ούτε φάνηκε κάποια αμηχανία! Ειδικά από τις γυναίκες, που θα έπρεπε να έχουν γίνει έξαλλες από το πρώτο λεπτό!

Ναι είμαστε όλοι άνθρωποι και εννοείται πως κάνουμε λάθη, αλλά δε γίνεται να δεχτώ πως 5 άνθρωποι που διαθέτουν μια «α» εμπειρία στα τηλεοπτικά να μην μπορούν να διαχειριστούν με κομψό τρόπο ένα τόσο σοβαρό θέμα!

Ας ελπίσουμε πως δε θα γίνει ξανά κάτι τέτοιο και πως θα προσέχουν από εδώ και πέρα πως εκφράζονται!