Γιώργος Λιάγκας

Ο Γιώργος Λιάγκας είναι από τους δημοσιογράφους που έχουν τρομερά ξεσπάσματα από την ημέρα που σημειώθηκε το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη και μέσω της εκπομπής “Το Πρωινό” έχει πει πολλά… πάρα πολλά!

Υπήρξαν καλλιτέχνες οι οποίοι αποφάσισαν να εμφανιστούν στα κέντρα διασκέδασης όπου εργάζονται με σκοπό να διασκεδάσουν τον κόσμο διότι πιστεύουν πως πρέπει να δώσουν μια θετική νότα σε όλη αυτή τη μαυρίλα που έχει σκεπάσει τη χώρα μας. Αλλά ο δημοσιογράφος έχει άλλη άποψη και ξέσπασε μέσω της εκπομπής του.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Χαρακτηριστικά είχε αναφέρει: 

“Θα τα πω και για τους τραγουδιστές που τραγούδησαν και κοροϊδεύουν τον κόσμο… Τα λεφτά θα πάνε στα νοσοκομεία; Δεν ντρεπόμαστε λίγο σε αυτή τη χώρα; Ζητιάνοι είναι οι άνθρωποι; Έχασαν τα παιδιά τους! Πέθαναν τα παιδιά τους και οι ίδιοι. Είναι ζωντανοί νεκροί. Θα πάνε λέει τα λεφτά στο νοσοκομείο της Λάρισας… Επαίτες είναι οι άνθρωποι; Σαν δεν ντρεπόμαστε λίγο σε αυτή τη χώρα. Να ξανασυστηθούμε. Να ξέρετε ποιους δοξάζετε και ποιους ανεβάζετε! Και τους θεωρείτε ινδάλματα και είδωλα. Είτε είναι καλλιτέχνες, δημοσιογράφοι και πολιτικοί”. 

Ο Γιώργος Λιάγκας τα έβαλε με τους καλλιτέχνες που επέλεξαν να εμφανιστούν στις πίστες και όταν πληροφορήθηκε πως η Πάολα θα δώσει τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από Τσίπρα εμφανίσεις της στο νοσοκομείο της Λάρισας, απαίτησε να μάθει το ποσό!

Η Πάολα δήλωσε στο κοινό πως τα χρήματα που θα μαζευτούν θα δοθούν στο νοσοκομείο το οποίο έκανε εξαιρετική δουλειά όταν σημειώθηκε το δυστύχημα στα Τέμπη και ο δημοσιογράφος φάνηκε να μην πείθεται!

“Μπορεί κάποιος να μου πει κάποιος πόσα λεφτά έδωσε η κυρία Πάολα στο νοσοκομείο της Λάρισας; Ποιος πήγε, ποιος τα παρέλαβε και πόσα έδωσε; Θέλω να το μάθω. Ειλικρινά θέλω να το μάθω. Ας μου πει κάποιος πόσα λεφτά, πότε, ποιος τα παρέλαβε”.

Ο δημοσιογράφος είναι συγκλονισμένος με όσα έχουν γίνει γνωστά και έστρεψε τα βέλη του προς τους καλλιτέχνες που πραγματοποίησαν εμφανίσεις διότι πιστεύει πως όλα θα έπρεπε να σεβαστούν αυτό το τραγικό γεγονός!

 

Τσέκαρε και αυτά: