Γιώργος Λιάγκας

Σε μια αποκάλυψη προέβη ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής “Το Πρωινό” καθώς κόντεψε να πάθει τροχαίο ατύχημα διότι ήταν αφηρημένος λόγω των σκέψεων που κάνει διαρκώς για το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Το συγκλονιστικό δυστύχημα που σημειώθηκε στα Τέμπη έχει προκαλέσει παγκόσμια συγκίνηση καθώς χάθηκαν τελείως άδικα ανθρώπινες ζωές και πολλά ήταν τα νέα παιδιά τα οποία δεν κατάφεραν να βγουν ζωντανά από τα βαγόνια.

Ο Γιώργος Λιάγκας σχολιάζοντας όσα έχουν συμβεί αποκάλυψε πως παραλίγο να έχει τροχαίο διότι σκεφτόταν όλα όσα έχουν συμβεί.

“Ερχόμουν το πρωί με το αυτοκίνητο, δεν έχω κοιμηθεί το βράδυ. Μόνο δύο ώρες. Με στοιχειώνει αυτό. Και είμαι αφηρημένος, είμαι ζαλισμένος αυτές τις ημέρες… Σαν χαμένος. Πάω να πέσω στον μπροστινό και πάτησε φρένο μόνο του το αυτοκίνητο. Έφυγε ο καφές. Φτάσαμε σε ένα σημείο τα αυτοκίνητα να μας σώζουν. Εγώ σήμερα θα είχα τρακάρει. Πάτησε φρένο μόνο του το αυτοκίνητο! Και σύγχρονα μέσα με ανθρώπους πάνε βουρ”.

Όλοι οι δημοσιογράφοι και παρουσιαστές είναι συγκλονισμένοι με το δυστύχημα το οποίο έχει γίνει παγκόσμιο θέμα καθώς αποκαλύπτονται πράγματα τα οποία προκαλούν τον αληθινό τρόμο.

Οι επόμενες μέρες αναμένεται να φέρουν τσουνάμι εξελίξεων και φοβόμαστε πως θα μάθουμε για πράγματα τα οποία θα μας αφήσουν σοκαρισμένους!

Τσέκαρε και αυτά: