Γιώργος Λιανός

Ο Γιώργος Λιανός ετοιμάζεται για το Survivor All star και αναμένεται να δούμε τον παρουσιαστή να δίνει “πόνο” στο κομμάτι της παρουσίασης καθώς θα συναντήσει άτομα τα οποία του προκαλούν πολύ γέλιο!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Ο αγαπημένος παρουσιαστής, θέλει να κάνει τις σωστές προετοιμασίες για να ταξιδέψει στο Άγιο Δομήνικο και αποφάσισε να εμφανιστεί στο ιατρείο του Κωνσταντίνου Δέδε για να περιποιηθεί τα δόντια του!

O Γιώργος Λιανός βρέθηκε στο ιατρείο του αγαπημένου οδοντιάτρου των celebrities και όχι μόνο, και φρόντισε για την καλή υγεία των δοντιών του καθώς αναχωρεί για το ριάλιι επιβίωσης και πρέπει να είναι στην “πένα”.

Τσέκαρε το βίντεο:

Ο παρουσιαστής είναι έτοιμος να υποδεχτεί τους παίκτες του Survivor All Star στις παραλίες του Αγίου Δομίνικου και όλοι περιμένουμε να ακούσουμε τις ατάκες του!

Oι παίκτες έχουν και οι ίδιοι ξεκινήσει να κάνουν τις προετοιμασίες τους και προσπαθούν να τακτοποιήσουν τις τελευταίες τους υποχρεώσεις και τα κορίτσια έχουν ξεκινήσει να κάνουν αποτριχώσεις, μαλλιά και νύχια γιατί οι επόμενοι μήνες θα είναι δύσκολοι και θα μπορούν να περιποιηθούν τους εαυτούς τους.

Aναμένουμε να δούμε τη στιγμή που ο Λαινός θα δώσει το σήμα για να ξεκίνησει η πρώτη μεγάλη μάχη στο All Star και σίγουρα θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον!

Τσέκαρε και αυτά:

Lomor : Κυκλοφορεί το νέο άλμπουμ “Perseverance of Sickness”

Ο Παράδεισος των Κυριών : Οι ευχές των ηθοποιών