Γιώργος Μαζωνάκης

Ο Γιώργος Μαζωνάκης είναι ένας καλλιτέχνης με πολλές ευαισθησίες και κατά καιρούς τον έχουμε δει να εμφανίζεται σε μέρη με σκοπό να βοηθήσει συνανθρώπους του. Και αυτό είναι πολύ σημαντικό διότι είναι ένας άνθρωπος που έχει βήμα και μπορεί να αποτελέσει πρότυπο για τα νέα παιδιά που πρέπει να μάθουν την αξία της προσφοράς.

Ο γνωστός καλλιτέχνης με τις αμέτρητες επιτυχίες αποφάσισε να δώσει το παρών στις γυναικείες φυλακές του Κορυδαλλού στις 14 Φεβρουαρίου και να διασκεδάσει τις κρατούμενες οι οποίες δεν μπόρεσαν να πιστέψουν πως βλέπουν τον τραγουδιστή στο πλευρό τους.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Σε βίντεο το οποίο ανάρτησε ο Γιώργος Μαζωνάκης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram τον βλέπουμε να κάνει βόλτες μέσα στις εγκαταστάσεις, να επισκέπτεται τα κελιά των κρατούμενων και να μιλά μαζί τους για διάφορα πράγματα.

Στην ανάρτηση του ανέφερε χαρακτηριστικά:

“Πίστη – Ελπίδα – Αγάπη
Σας ευχαριστώ… Γυναικείες Φυλακές Κορυδαλλού, 14 Φεβρουαρίου 2023″. 

Πολλές ήταν οι κρατούμενες που δημιούργησαν χειροτεχνίες με το όνομα του καλλιτέχνη για να δείξουν την αγάπη τους προς αυτόν ενώ ο ίδιος τις διασκέδασε με τα τραγούδια του στον προαύλιο χώρο των φυλακών.

Ο τραγουδιστής μαζί με την ομάδα του προσέφεραν ψυχαγωγία στις γυναίκες που κρατούνται και επέλεξε να φορέσει ένα φούτερ σε μαύρο χρώμα με prints και ένα μαύρο παντελόνι ενώ κατά τη διάρκεια της συναυλίας του φορούσε γυαλιά ηλίου καθώς ήταν μια πολύ φωτεινή μέρα!

Στο βίντεο τον βλέπουμε, μάλιστα, να κάθεται σε ένα τραπέζι και να απολαμβάνει ένα κομμάτι κέικ το οποίο πιθανότατα να είναι βασιλόπιτα ενώ οι κρατούμενες δε σταμάτησαν να τον ευχαριστούν για τον ερχομό του στις φυλακές.

Μια πολύ όμορφη κίνηση του καλλιτέχνη που δε γινόταν να μην σχολιαστεί θετικά!

Τσέκαρε και αυτά: