Γιώργος Μελανδίνος

Ένα από τα πρόσωπα που “αναστάτωσε” τους κριτές του MasterChef στις οντισιόνς ήταν ο Γιώργος Μελανδίνος και πλέον βρίσκεται στο σπίτι του ριάλιτι μαγειρικής!

Ο νέος παίκτης του ριάλιτι στην οντισιόν του αποκάλυψε πως τον αποκαλούν οι γύρω του “Δήμαρχο” και είναι ένα άτομο πολύ κοινωνικό! Οι φίλοι του δεν μπορούσαν να είναι μαζί του στη μεγάλη στιγμή καθώς ήταν στη Βουδαπέστη αλλά ο κόσμος που βρισκόταν στο πλατό ήταν μαζί του μιας και είναι πολύ συμπαθής!

Ο Γιώργος μπήκε στο πλατό όπου τον περίμεναν οι κριτές και η διάθεση του έφτιαξε το κέφι όλων με αποτέλεσμα να κερδίσει πόντους και για αυτό!

Είναι πλακατζής και πολύ ευχάριστος, ενώ στις οντισιόνς δε σταματούσε να πειράζει τους γύρω του γιατί είναι τέτοιος άνθρωπος! Μάλιστα, αποκάλυψε πως έχει και ένα καινούργιο φλερτ στη ζωή του το οποίο θα αφήσει λίγο πίσω! Αλλά όλα καλά!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

Τι πρέπει να γνωρίζεις για τον Γιώργο :

#1. Είναι 31 ετών!

#2. Μεγάλωσε στα Βράσταμα Χαλκιδικής

#3.Ζει στη Θεσσαλονίκη και εργάζεται στον Πολύγυρο

#4. Μπορεί να είναι δημοτικός υπάλληλος αλλά η μαγειρική είναι αυτή που αγαπά!

#5.Σπουδάζει Διοίκηση επιχειρήσεων και διατηρεί μαγαζί με τη μητέρα του!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

Ο Γιώργος έχει λογαριασμό στο Instagram αλλά δεν έχει κάνει αναρτήσεις ακόμη!

 

Ο Γιώργος Μελανδίνος παραδέχεται πως έχει μαγειρικές αδυναμίες αλλά έχει όλη τη διάθεση για να μάθει και έχει δυνατό σύμμαχο τη γεύση!

Ο νέος μάγειρας είναι ένας άνθρωπος ο οποίος έχει ιδιαίτερη σχέση με την οικογένεια του και αποκάλυψε πως ο μπαμπάς του αντιμετωπίζει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας το οποίο τον “οδηγεί” πολύ συχνά στο νοσοκομείο αλλά ελπίζει πως όλα θα είναι καλά και πως η οικογένεια του θα τον θαυμάζει για όλα όσα θα κάνει στον MasterChef και θα είναι πολλά!