Γιώργος Παπαδάκης

Ο Γιώργος Παπαδάκης ο μακροβιότερος και πιο επιτυχημένος Έλληνας παρουσιαστής μετά από 30 ολόκληρα χρόνια στο “Καλημέρα Ελλάδα” τώρα είναι αποφασισμένος να κάνει το μεγάλο βήμα.

Άλλωστε ο Γιώργος Παπαδάκης δεν θα μπορούσε να λείψει από το χώρο του Internet και να δώσει και εκεί το δημοσιογραφικό του στίγμα, με την εγκυρότητά του, το χιούμορ του και την αμεσότητά του.

Σε αυτό το νέο εγχείρημα του Γιώργου Παπαδάκη συνοδοιπόρος του θα είναι ο γιος του Φοίβος Παπαδάκης με σπουδές στη δημοσιογραφία στην Ελλάδα, αλλά και σε πανεπιστήμιο του Λονδίνου.

Οι δύο τους πλαισιωμένοι από μία ομάδα νέων και μάχιμων δημοσιογράφων έχουν σκοπό να κάνουν την ανατροπή στο χώρο του διαδικτύου. Πληροφορίες αναφέρουν πως όλα σχεδόν είναι στην τελική ευθεία για τη δημιουργία ενός site που θα μπορέσει να κάνει την ανατροπή και που δεν θα μοιάζει σε τίποτα από αυτά που έχουμε συνηθίσει μέχρι τώρα.

Και εκεί θα μπει η σφραγίδα της εμπειρίας του Γιώργου Παπαδάκη που ξέρει πως να δίνει βήμα στους πολίτες, ενώ η νεανική ματιά του Φοίβου Παπαδάκη αναμένεται να απογειώσει το νέο διαδικτυακό εγχείρημα στον χώρο των media.

Οι ίδιες πληροφορίες πάντως αναφέρουν πως κάπου στα βόρεια προάστια οι εργασίες είναι πυρετώδεις και σύντομα – σίγουρα εντός του Απριλίου – θα γίνει το διαδικτυακό ντεμπούτο του Γιώργου και Φοίβου Παπαδάκη.