Ο Γιώργος Πιλίδης έχει μπει σε νέους “μπελάδες” μετά τις δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή του OPEN για τον δημοσιογράφο, Στέφανο Κωνσταντινίδη και η “απάντηση” που έχει πάρει δεν είναι ευχάριστη.

 

ad

Χαρακτηριστικά, ο παγκόσμιος πρωταθλητής αναφέρθηκε στον “τσακωμό” που είχε με τον δημοσιογράφο σε παλαιότερη εκπομπή του MEGA, και δήλωσε :

“Να μετανιώσω γιατί; Επειδή λέω την αλήθεια; Απλά δεν αρέσει σε πολλούς και στους κυρίους της Ομοσπονδίας. Εγώ θα πάω μέχρι τέλους κι ας χάσω τα πάντα. Μετά το γεγονός ανακάλυψα ότι ο κ. Κωνσταντινίδης ήταν σε φωτογραφίες με αυτό το γουρούνι της ομοσπονδίας. Να είναι μαζί, να δουλεύουν και να συνεργάζονται. Μετά κατάλαβα με τι άνθρωπο είχα να κάνω. 100% ήθελε να μου τη στήσει. Αλλά να τη στήσεις σε έναν άνθρωπο που λέει την αλήθεια, δεν γίνεται. Να μου κάνουν τι; Ότι με έβγαλαν με τον δικηγόρο; Και; Μου έστειλε και 100 μηνύματα, έλα να κάνουμε ένα βίντεο μαζί για να σου δείξω ότι δεν ήμουν με την άλλη μεριά, αλλά προσπαθούσα να κρατήσω ουδέτερη στάση. Του είπα κατάλαβα ποιος είσαι κι είσαι ένα τσιράκι της ομοσπονδίας κι εσύ”. 

Τσέκαρε όσα είπε ο Γιώργος Πιλίδης

 

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης ενοχλήθηκε πολύ με τα λόγια του πρωταθλητή και πρώην παίκτη του Survivor, και σύμφωνα με την εκπομπή “Open Weekend” θα κινηθεί νομικά κατά του καθώς θεωρεί πώς του κάνει κακό στο όνομα του.

Κύκλοι από το περιβάλλον του δημοσιογράφου αναφέρουν :

“Με πολύ μεγάλη του έκπληξη, παρακολουθώντας την εκπομπή Open Weekend, άκουσε ένα νεαρό παιδί και πρώην παίκτη του Survivor, γελώντας και με ευκολία να τον αποκαλεί ΤΣΙΡΑΚΙ της Ομοσπονδίας Πάλης και ότι «του την είχε στήσει» γιατί εργάζεται για τον πρώην πρόεδρο της Ομοσπονδίας από το 2016 και Ολυμπιονίκη, Κώστα Θάνο. Η ανοχή έχει και τα όριά της και κανένας δεν μπορεί αυθαίρετα και χωρίς αποδεικτικά στοιχεία να παίζει με την τιμή, την υπόληψη και την επαγγελματική σταδιοδρομία ενός δημοσιογράφου που επί 24 χρόνια έχει εργαστεί εναρμονισμένα και τηρώντας τον κώδικα δημοσιογραφικής δεοντολογίας σε όλα τα κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας. Τα 24 αυτά χρόνια και στο πλαίσιο του επαγγέλματός του έχει συναντηθεί, συνομιλήσει και φωτογραφηθεί με υπουργούς κα βουλευτές όλων των κομμάτων, με αθλητές όλων των αγωνισμάτων και καλλιτέχνες όλων των χώρων. Με εκατοντάδες από τους παραπάνω έχει κάνει και συνεντεύξεις.

 

Τον Ολυμπιονίκη, Κώστα Θάνο, τον γνωρίζει προσωπικά, του έχει πάρει συνέντευξη, έχει φωτογραφηθεί μαζί του, έχει κάνει ως Ολυμπιονίκης βραβεύσεις σε εκδηλώσεις που έχει παρουσιάσει ο Στέφανος Κωνσταντινίδης και τον θαυμάζει απεριόριστα διότι σήκωσε ψηλά την ελληνική σημαία μας στο αρχαιότερο των αθλημάτων. Αυτά τα 24 χρόνια δεν έχει λάβει ως αμοιβή ούτε ένα ευρώ από κρατικό, δημόσιο φορέα ως σύμβουλος ή συνεργάτης γραφείου Τύπου. Ποτέ! Γενικότερα δεν έχει λάβει ούτε ένα ευρώ από το Δημόσιο. Ποτέ! Θα καλέσει ενδίκως τον αθλητή Πιλίδη που τον συκοφάντησε στο πανελλήνιο με βαρείς χαρακτηρισμούς που ουδεμία σχέση έχουν με την ηθική και τις αξίες που πιστά υπηρετεί τα 24 χρόνια και προσπάθησε επιπροσθέτως εντέχνως και με δόλο να ποινικοποιήσει τις επαφές που έχει “με όλη την Ελλάδα” εξαιτίας του επαγγέλματός του, να αποδείξει τη σχέση εργασίας που έχει, όπως λέει, με τον Θάνο αλλιώς επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματος του. Υς δια ρόδων…”.

Ας ελπίσουμε πώς θα λυθεί ομαλά το ζήτημα!

Τσέκαρε και αυτό : Φθινοπωρινές διακοπές : Το χωριό που πρέπει να πας