Γιώργος Πιλίδης

Ο Γιώργος Πιλίδης είναι ένας από τους παίκτες του Survivor που έχει αγαπήσει πολύς κόσμος και δεν είναι λίγοι αυτοί που ήδη τον έχουν “χρίσει” νικητή του φετινού κύκλου του ριάλιτι επιβίωσης!

Ωστόσο, στα τελευταία  επεισόδια δεν έχουμε δει ποτέ τον μικρό “γίγαντα” καθώς σύμφωνα με τον Γιώργο Λιανό βρίσκεται στο νοσοκομείο γιατί έχει υπάρξει κάποια προβλήματα υγείας και υπάρχουν απορίες.

Τα spoilers που κυκλοφορούν είναι πολλά και θέλουν τον αθλητή να έχει αποχωρήσει οικειοθελώς από το παιχνίδι καθώς αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα  με το στομάχι του και δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στις σκληρές δοκιμασίες που περνούν οι παίκτες στο Survivor.

Ο Γιώργος Πιλίδης έχει μάθει σε ένα τελείως διαφορετικό τρόπο ζωής καθώς ως πρωταθλητής στο αγώνισμα της πάλης έχει συνηθίσει να τρέφεται πολύ καλά και πολλές φορές οι θερμίδες που κατανάλωνε ξεπερνούσαν τις 4.000.

Ο οργανισμός του έχει αποδυναμωθεί και για αυτό το λόγο βρέθηκε στο νοσοκομείο του Αγίου Δομίνικου όπου αμέσως έφαγε αλλά δεν άντεξε άλλο με αποτέλεσμα να ζητήσει από την παραγωγή να φύγει! Η παραγωγή από τη δική της πλευρά δε θέλει να χάσει ένα τόσο δυνατό χαρτί και τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα!

Η αγωνία είναι μεγάλη και όλοι περιμένουμε να δούμε τι ισχύει τελικά!