Γιώργος Πηλίδης

Γιώργος Πηλίδης είναι το όνομα που κάποιοι το έμαθαν λόγω Survivor, γεγονός απαράδεκτο, γιατί αυτός ο μικρόσωμος γίγαντας που μπήκε στο παιχνίδι επιβίωσης είναι ένας παγκόσμιος πρωταθλητής της ελληνικής πάλης, που μας έχει χαρίσει τρομερές στιγμές υπερηφάνειας στα πέρατα του κόσμου.

Ο Γιώργος Πηλίδης που βρίσκεται ήδη στον Άγιο Δομίνικο στην ομάδα των Διασήμων έδειξε από την πρώτη στιγμή στο στίβο μάχης γιατί θεωρείται και δικαίως το χρυσό παιδί της ελληνικής πάλης.

Το χρυσό παιδί είναι ένα παρατσούκλι που του κόλλησε γιατί κατακτούσε το ένα μετάλλιο μετά το άλλο από τις μικρές ηλιακές κατηγορίες.

Το όνειρό του είναι στους αγώνες να σηκώνει την ελληνική και την ποντιακή σημαία κάτι που κάνει πάντα, όταν κερδίζει το χρυσό μετάλλιο.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Giorgos Pilidis (@giorgos_pilidis)

Ο Γιώργος Πηλίδης μπήκε στα γυμναστήρια για την ελληνική πάλη από τα 5 του χρόνια, κάτι που τον έσπρωξε να κάνει ο παππούς του.

Από τα 15 του άρχισε να κερδίζει τα πρώτα του μετάλλια τόσο σε ευρωπαϊκό όσο και σε παγκόσμιο πρωτάθλημα. Και μετά από 4 χρόνια κατάφερε το παγκόσμιο ρεκόρ, αφού είχε επτά συνεχόμενα μετάλλια σε ευρωπαϊκές και παγκόσμιες διοργανώσεις.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Giorgos Pilidis (@giorgos_pilidis)