Γιώργος Πιλίδης

Ο Γιώργος Πιλίδης εκτός από μεγάλο φαβορί για τον τίτλο του φετινού “Survivor”, έχει καταφέρει να κλέψει την καρδιά της συντρόφου του, Όλγας, η οποία τον στηρίζει με φοβερό τρόπο στα social media!

Μπορεί ο παγκόσμιος πρωταθλητής να αγωνίζεται σκληρά στον στίβο μάχης του ριάλιτι επιβίωσης, αλλά το κορίτσι του δε χάνει λεπτό από τα επεισόδια και τον σκέφτεται συνέχεια καθώς της λείπει! Και μέσω του λογαριασμού που διαθέτει στο Instagram αναρτά διαρκώς εικόνες του αθλητή και δηλώνει την αγάπη της ανοιχτά και με πολύ όμορφο τρόπο.

Ο Γιώργος Πιλίδης δε βρίσκεται στην Ελλάδα για να γιορτάσει τα γενέθλια του, και έτσι το κορίτσι του, η Όλγα θέλησε να δημιουργήσει ένα πολύ όμορφο βίντεο για να του ευχηθεί “Χρόνια πολλά”. Εξάλλου, η όμορφη σύντροφος του αθλητή, καθημερινά μέσω του Instagram αναρτά εικόνες και διάφορα στιγμιότυπα από τους αγώνες του Γιωρίκα αλλά και από όμορφες στιγμές του!

Ο αθλητής συνεχίζει τις εκπληκτικές εμφανίσεις στο ριάλιτι του ΣΚΑΙ και όλοι περιμένουμε να τον δούμε ξανά να αγωνίζεται στα αθλήματα αφού είναι ένας εντυπωσιακός “σίφουνας”!

Τσέκαρε το βίντεο:


Υπέροχο!