Γιώργος Πηλίδης

Ο Γιώργος Πηλίδης μέχρι στιγμής αναδεικνύεται στο βαρύ πυροβολικό του Survivor και δικαίως γιατί είναι ένα από τα φαινόμενα όλων των realities αγωνιστικά, αλλά και επειδή σπάνια παρατηρείται τόση σεμνότητα σε έναν Παγκόσμιο Πρωταθλητή.

Ενάμιση περίπου μήνα πριν ο Γιώργος Πηλίδης μπει στο Survivor και τον βλέπουμε στις οθόνες μας είχε δώσει τον πιο μεγάλο αγώνα της ζωής του.

Ήταν στο Βελιγράδι τον Νοέμβριο του 2021, όταν ο μικρόσωμος αυτός γίγαντας κατάφερε να κερδίσει στην κατηγορία U23 και να στεφθεί Παγκόσμιος Πρωταθλητής στην ελληνική πάλη.

Στον τελικό αγώνα ο παίκτης του Survivor είχε να αντιμετωπίσει τον Ρώσο Αμπντουρακχαμάνοφ, σε έναν αγώνα που κυριολεκτικά έκοβε ανάσες. Γιατί ο Γιώργος Πηλίδης ενώ έχανε με 2-3, λίγα μόλις δευτερόλεπτα πριν το τέλος με μία εξαιρετική μαεστρία στις κινήσεις του κατάφερε να πάρει δύο πόντους.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Giorgos Pilidis (@giorgos_pilidis)

Έτσι νίκησε τον αντίπαλό του με 4-3 και στέφθηκε Παγκόσμιος Πρωταθλητής στο Βελιγράδι. Ήταν τόση μεγάλη η έκπληξή του που δεν σταμάτησε να κάνει το σταυρό του, ενώ ο αντίπαλός του ένα ψυχικό ράκος δεν μπορούσε να πιστέψει πως έχασε το χρυσό μετάλλιο μέσα από τα χέρια του.

 

Με τη ίδια μαεστρία του συγκεκριμένου αγώνα, ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής λειτουργεί και μέσα στο Survivor κάνοντας περήφανους τους συμπαίκτες του, τους Διάσημους, ενώ οι Μαχητές όπως και ο ίδιος είπε κάνουν ότι μπορούν για να σπείρουν τη διχόνοια στους Διάσημους.