Γιώργος Πιλίδης

Ο Γιώργος Πιλίδης μπορεί να έφυγε πολύ νωρίς από το φετινό Survivor αλλά ο κόσμος τον στήριξε μέχρι τέλος και κατάφερε να αποκτήσει φανατικούς θαυμαστές οι οποίοι τον ακολουθούν πιστά στα social media και ήθελαν να τον δουν νικητή.

 

Ο αθλητής είχε έρθει πολύ κοντά με κάποιους παίκτες όπως την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, αλλά υπάρχουν κάποια πρόσωπα τα οποία τον έχουν κάνει έξαλλο.

Ο Γιώργος Πιλίδης, ανάρτησε σε story κάποια λόγια τα οποία φανερώνουν την ενόχληση του με κάποια πρόσωπα και φαίνεται πολύ ενοχλημένος!

Χαρακτηριστικά έγραψε :

“Survivor. Ορισμένοι παίκτες πραγματικά έχετε προκαλέσει αηδία… Πραγματικά τόσο καιρό παρακολουθώ πολλούς παίκτες που βγαίνοντας από αυτό το παιχνίδι νομίζουν ότι είναι super stars και ότι μπορούν να σχολιάζουν και να κρίνουν τα πάντα και τους πάντες επειδή ακριβώς τους έχουν μάθει 5 άνθρωποι παραπάνω και ασχολήθηκε λίγο η τηλεόραση μαζί τους.

Πραγματικά ξυπνήστε λίγο, προσγειωθείτε και πρέπει να καταλάβουμε όλοι μας ότι είμαστε απλά λίγο πιο τυχεροί από τους άλλους ανθρώπους που μας επέλεξε η παραγωγή και τίποτα άλλο”.

Τσέκαρε την ανάρτηση που έκανε σε story :

Άραγε για ποιον χτυπά η καμπάνα!

 

Τσέκαρε και αυτό : Μπαλί : Τα 10 μέρη που πρέπει να επισκεφτείς