Γιώργος Ταλάντσεβ

O Γιώργος Ταλάντσεβ είναι ένας από τους νέους παίκτες που μπήκαν στο Survivor και πλέον καταφέρνει να φέρνει πόντους στην ομάδα των “Μαχητών’, με αποτέλεσμα να έχει κερδίσει τη συμπάθεια των ανθρώπων που στηρίζουν τη συγκεκριμένη ομάδα.

Ο νεαρός παίκτης με τα ανοιχτόχρωμα μάτια και τις εντυπωσιακές, αγωνιστικές  κινήσεις μπήκε στο Survivor για να ζήσει την εμπειρία που προσφέρει το παιχνίδι στον Άγιο Δομίνικο και μέχρι στιγμής είναι τρομερά συμπαθής!

Μάλιστα, το αγόρι με την ευχάριστη διάθεση, έχει και ένα κανάλι στο Youtube όπου κατά καιρούς έχει αναρτήσει βίντεο όπου μας δείχνει την τρέλα του!

Αν λοιπόν είσαι φαν πρέπει να ξέρεις τα εξής:

#1.Γεννήθηκε στη Μόσχα το 1993

#2.Μεγάλωσε στην Ελλάδα

#3.Όταν ήταν 3 ετών μετακόμισε στην Αθήνα με την οικογένεια του

#4.Ως κύρια εργασία έχει το management ξενοδοχείων μιας και έχει σπουδάσει International Tourism & Hospitality Management.

#5.Παρουσιάζει και event!

#6.Έχει υπάρξει επαγγελματίας χορευτής λάτιν!

#7. Έχει βρεθεί σε αντίξοες καταστάσεις όπως όταν χρειάστηκε με 25 άτομα να μοιραστούν 2 κονσέρβες και 5 μπισκότα για μια εβδομάδα.

#8.Έχει δηλώσει πως έχει “διαβάσει” καλά το Survivor!

#9.Έχει ασχοληθεί στο παρελθόν με την πυγμαχία.

Ο Γιώργος Ταλάντσεβ είναι πολύ ενεργός και στα social media καθώς του αρέσει η διάδραση που γίνεται με τον κόσμο και πριν μπει στο ριάλιτι επιβίωσης αναρτούσε πολλές στιγμές από την καθημερινότητα με αγαπημένες στιγμές του αλλά και με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα!

Τσέκαρε τον:

Έχουμε πολλά να δούμε από τον παίκτη!