Γιωρίκας Πιλίδης

O Γιωρίκας Πιλίδης είναι ο νέος παίκτης του Survivor All Star που κατάφερε να τρελάνει τον κόσμο του Twitter με τις πρώτες του κινήσεις στο αγώνισμα! Μάχεται με την ομάδα των Μπλε και πήρε τη μεγάλη απόφαση να βρεθεί στο νησί και να παλέψει για την επιβίωση του! Και για μια ακόμη φρου θεωρείται φαβορί!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Ο μικροσκοπικός γίγαντας – όπως πολλοί τον αποκαλούν – κατάφερε να εντυπωσιάσει με τις επιδόσεις του στον κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης όπου συμμετείχε αλλά λόγω κάποιων προβλημάτων υγείας δεν κατάφερε να συνεχίσει και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αναγκαστεί να αποχωρήσει οικειοθελώς. Επέστρεψε στην Ελλάδα και βρέθηκε αντιμέτωπος με την ελληνική ομοσπονδία πάλης καθώς εκείνοι ισχυρίζονται πως δεν τους ενημέρωσε για την είσοδο του στο παιχνίδι και εκείνος τους κατηγορεί για ψέμματα και για κινήσεις που προκαλούν ζημιά στο άθλημα του.

Συνοδοιπόρος του σε όλες τις δυσκολίες είναι η κούκλα σύντροφος του και αισθητικός, Όλγα Καρπουζίδου η οποία στέκεται σαν βράχος στο πλευρό του και δεν σταματά να μιλά για αυτόν με τα πιο γλυκά και όμορφα λόγια. Τα δυο παιδιά είναι πολύ ερωτευμένα (τέτοια θέλουμε να βλέπουμε) και από ότι φαίνεται έχουν να κάνουν πολλά όμορφα πράγματα στο μέλλον μαζί.

Η αποκάλυψη της Βρισηίδας Ανδριώτου

Ο Γιωρίκας Πιλίδης και η Βρισηίδα Ανδριώτου είναι πολύ καλοί φίλοι και έχουν έρθει πολύ κοντά και με την Ευρυδίκης Παπαδοπούλου. Το μοντέλο στηρίζει πολύ τον σύντροφο της αλλά δε γίνεται να μην στηρίξει και τον καλό της φίλο!

Η Βρισηίδα παρακολούθησε το επεισόδιο της Κυριακής 26/2 όπου ο Γιώργος Πιλίδης μπήκε στην ομάδα των Μπλε και με μια ανάρτηση της αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο για τον οποίο μπήκε στο παιχνίδι ο αθλητής.

Χαρακτηριστικά έγραψε απευθυνόμενη στη σύντροφο του η οποία έκανε σχετική ανάρτηση :

“Πήγε για το μέλλον σας μικρή μου πριγκίπισσα. Θα έρθει πίσω νικητής”.  

Από ότι φαίνεται, ο Γιώργος Πιλίδης θέλει να έχει ένα κοινό μέλλον με το κορίτσι του και ευχόμαστε να είναι πάντα τόσο ερωτευμένοι!

 

Tσέκαρε και αυτά: