Γιωρίκας Πιλίδης

O Γιωρίκας Πιλίδης μπήκε στο Survivor All Star και κατάφερε από το πρώτο αγώνισμα να προκαλέσει φρενίτιδα στα social media καθώς μπήκε στα run σαν αν είναι ο Φλας Γκόρντον και έφερε πόντους στην ομάδα του με το “καλημέρα” σας!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Στο νέο trailer είδαμε πως ο Νίκος Μπάρτζης και ο Νικόλας Αγόρου σγκρούονται κατά τη διάρκεια ενός έντονου καυγά αλλά η αλήθεια είναι πως ο παίκτης των Κόκκινων στοχελυει προς άλλον παίκτη ο οποίος δεν είναι άλλος από τον αθλητή της πάλης που μπήκε στο ριάλιτι.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο Νίκος Παρτσώλης στην εκπομπή “Πρωινό Μας” ο Νίκος Μπάρτζης κάνει επίθεση στην Στέλλα Ανδρεάδου και για να την υπερασπιστεί μπαίνει στη μέση ο Γιωρίκας Πιλίδης ο οποίος δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του!

O Γιωρίκας Πιλίδης είναι ένας άνθρωπος που δεν μπορεί την αδικία και τις επιθεσεις ειδικά σε γυναίκες και αναμένεται να δούμε μεγάλες στιγμές εντάσεις!

Ωστόσο, ο Νίκος Μπάρτζης φέρεται πως θα ζητήσει συγγνώμη για όλα όσα έγιναν και ίσως στο συμβούλιο ηρεμήσουν τα πράγματα! Πάλι έχουμε πολλά να δούμε αφού δε σταματούν ποτέ οι εντάσεις!

Τσέκαρε και αυτά: