Γιωρίκας Πιλίδης

Ο Γιωρίκας Πιλίδης και ο Ηλίας Γκότσης έχουν επιστρέψει πλέον στην Ελλάδα και προσπαθούν να βρουν τους ρυθμούς τους μετά τη συμμετοχή τους στο Survivor All Star.

Πολλοί είναι αυτοί που θέλουν να ακούσουν όλα όσα έχει πει ο παγκόσμιος πρωταθλητής πάλης για την αποβολή του από το παιχνίδι και πως ένιωσε εκείνος για όλα όσα έχουν ακουστεί.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Η κάμερα της εκπομπής “Open Weekend” “τσάκωσε τον πρώην παίκτη του All Star τη στιγμή που έβγαινε από το σπίτι του με τη σύντροφο του, Όλγα και τον ρώτησε κάποια πράγματα.

Στις ερωτήσεις την δημοσιογράφου ήταν αρκετά φειδωλός, καθώς δεν μπορεί να πει πολλά πράγματα γιατί πρέπει να μιλήσει πρώτα στις εκπομπές του ΣΚΑΙ τις επόμενες μέρες. Ωστόσο, δήλωσε ευχαριστημένος για όλα και πως είναι εντάξει με τον εαυτό του ενώ είπε πως είναι καλά και στο πρόσωπο του μπροστά ήταν όλα εντάξει!

Ο Γιωρίκας Πιλίδης αποβλήθηκε από το παιχνίδι διότι φέρεται να πιάστηκε με κινητό και να έχει προβεί στο παράπτωμα της επικοινωνίας και αναγκάστηκε να φύγει από το ριάλιτι επιβίωσης!

Τις επόμενες μέρες αναμένεται να μιλήσει και να πει όλα όσα έχουν γίνει και θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να δούμε την δική του οπτική!

Tσέκαρε και αυτά: