Γιωρίκας Πιλίδης

Ο Γιωρίκας Πιλίδης είναι Έλληνας παλαιστής στο ελεύθερο στιλ και κατάφερε να κερδίσει χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πάλης U23 2023 στα 65 κιλά και είχε αγωνιστεί στην κατηγορία των 65 κιλών του 2020 στους θερινούς Ολυμπιακούς! Είναι ένας άνθρωπος ο οποίος έχει παλέψει πολύ για να μπορέσει να καταφέρει να σταθεί στους αγώνες και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει έρθει αντιμέτωπος με την ομοσπονδία του καθώς δεν ήταν σύμφωνοι με τη συμμετοχή του στο Survivor ενώ ο ίδιος έχει εξαπολύσει βαριές κατηγορίες κατά τους.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Ο αγαπημένος αθλητής που μας έχει κάνει όλους περήφανος, συμμετείχε στο Survivor 2022 αλλά αναγκάστηκε να αποχωρήσει οικειοθελώς διότι αντιμετώπιζε θέμα υγείας και δε γινόταν να παραμείνει αν και ήταν το μεγάλο φαβορί.

Γιωρίκας Πιλίδης – Βιογραφικό, Instagram, η κούκλα σύντροφος, οι εντάσεις κα τα προβλήματα

Ο Γιώργος Πιλίδης γεννήθηκε στις 21 Ιανουαρίου του 2000 και όπως καταλαβαίνεις είναι Υδροχόος στο ζώδιο! Γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στον Ασπρόπυργος ενώ είναι Πόντιος στην καταγωγή.

Το 1990 η οικογένεια του ήρθε στην Ελλάδα από την Τζαμπούλ του Καζακαστάν και οι γονείς του αποφάσισαν να χωρίσουν, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να είναι ο άνδρας της οικογένειας και να βοηθήσει όσο μπορεί τη μητέρα του.  Ο μικρός “γίγαντας” – έχει ύψος 1,60 – έχει μια μικρότερη αδερφή και από μικρή ηλικία ήθελε να ασχοληθεί με την πάλη! Όπως και έκανε!

Έχει κατακτήσει 8 μετάλλια σε ευρωπαϊκά και παγκόσμια πρωταθλήματα παίδων και στο Βελιγράδι της Σερβίας κατάφερε να κερδίσει το χρυσό μετάλλιο στο αγώνισμα των 65 κιλών στο U23 2021. Θέλησε πολλές φορές να αγωνιστεί στο ΜΜΑ αλλά οι τραυματισμοί του δεν του το επέτρεψαν.

Όταν απέκτησε τα πρώτα του χρήματα, ανακοίνωσε στη μητέρα του πως θα σταματήσει να δουλεύει και πως θα είναι αυτός στο πλευρό της.

Τρία πράγματα που θέλει ο Πιλίδης να ξέρεις

  1. Του αρέσει να περνά πολλές ώρες μπροστά στην οθόνη του κινητού του
  2. Θέλει να κάνει οικογένεια σε κάποια χρόνια και τα τρία παιδιά είναι ο στόχος
  3. Βαριέται όταν δεν κάνει προπονήσεις

Tα προβλήματα με την Ομοσπονδία Πάλης

Ο Γιωρίκας Πιλίδης αποκλείστηκε από τους Μεσογειακούς αγώνες καθώς σύμφωνα με την Ελληνική Ομοσπονδία πάλης δεν είχε ενημερώσει για τη συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης και από τότε ξεκίνησε μια άγρια κόντρα με τον αθλητή να γίνεται έξαλλος στον αέρα της εκπομπής “Τι λες τώρα”, και αποκάλεσε τον αντιπρόεδρο της Ομοσπονδίας “ξεφτίλα”.

Η Ομοσπονδία από τη δική της πλευρά ισχυρίζεται πως έδωσε 150.000 ευρώ στον αθλητή πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες – χρήματα τα οποία δαπανήθηκαν για γιατρούς και συμπληρώματα και άλλα πράγματα – και ο Πιλίδης έγινε έξαλλος διότι ισχυρίζεται πως η Ομοσπονδία λέει ψέμματα και πως δεν τον στέλνουν στους αγώνες.

Η κούκλα σύντροφος

Ο Γιωρίκας Πιλίδης έχει ένα πολύ σημαντικό στήριγμα στη ζωή του και δεν είναι άλλο από τη σύντροφο του, Όλγα Καρπουζίδου η οποία είναι πραγματικά μια κούκλα η οποία ασχολείται με τον χώρο της ομορφιάς.

Οι δυο τους έχουν επιλέξει να μην δημοσιεύουν πολλά πράγματα από την προσωπική του ζωή αλλά η νεαρή γυναίκα θέλει ενίοτε να μοιράζεται στιγμές τους όπως αυτή των γενεθλίων της όπου ο αθλητής της έκανε έκπληξη!

Ένα πολύ ωραίο ζευγάρι το οποίο “χωρίζει” για να μπει ο παίκτης στο Survivor All Star!
Tσέκαρε και αυτά: