Γιορτή της Γυναίκας

Γιορτή της Γυναίκας… 8 Μαρτίου… Μια ημερομηνία η οποία κάθε χρόνο αφορά όλον τον πλανήτη καθώς γιορτάζουν όλα τα πλάσματα που καταφέρνουν να ανταπεξέλθουν σε όλα μέσα στην καθημερινότητα τους και μας προκαλούν πάντα τεράστιο θαυμασμό!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ

Μια γυναίκα έχει πολλούς ρόλους καθημερινά! Είναι φίλη, σύντροφος, μητέρα, εργαζόμενη, επαγγελματίας, γιατρός, μαγείρισσα! Μπορούν να κάνουν τα πάντα τα κορίτσια και έχοντας στο πλευρό τους σωστούς άνδρες μπορούν να κινήσουν Γη και ουρανό!

Δεν είναι λίγε σόι διάσημες γυναίκες από το χώρο της πολιτικής, της μόδας, της showbiz που έχουν πει πολύ ουσιαστικές ατάκες για τις γυναίκες και μας δίνουν έμπνευση καθημερινά να για να προχωρήσουμε και να φτάσουμε ακόμη πιο κοντά στο στόχο μας!

Ας δούμε μερικές :

Μαντόνα

“Είμαι σκληρή, είμαι φιλόδοξη και ξέρω ακριβώς τι θέλω. Εάν αυτό με κάνει bitch, οκέι”

Rihanna 

“Όταν συνειδητοποιήσεις για ποιον ζεις και ποιον είναι σημαντικό να ευχαριστείς, τότε πολλοί άνθρωποι θα αρχίσουν να ζουν πραγματικά. Δεν πρόκειται να το ξεχάσω ποτέ αυτό. Θα αναπολώ τη ζωή μου και θα λέω ότι την απήλαυσα και την έζησα για εμένα!”.

Πριγκίπισσα Diana

“Εάν βρεις που αγαπάς στη ζωή σου, τότε κράτα αυτή την αγάπη”

Margaret Thatcher

“Στην πολιτική, εάν θέλεις να ειπωθεί κάτι, ζήτα το από ένα άνδρα. Εάν θέλεις να γίνει κάτι, ζήτα το από μία γυναίκα”

Ella Fitzgerland

“Μην σταματήσεις να προσπαθείς να κάνεις αυτό που πραγματικά θέλεις. Όπου υπάρχει αγάπη και έμπνευση, δεν μπορείς να κάνεις λάθος”

Maya Angelou

“Η συγχώρεση είναι ένα από τα μεγαλύτερα δώρα που μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου. Συγχώρεσε τους πάντες”

J.K. Rowling

“Δεν χρειάζεσαι μαγεία για να αλλάξεις τον κόσμο, όλοι έχουμε ήδη μέσα μας τη δύναμη που χρειαζόμαστε: έχουμε τη δύναμη για φανταζόμαστε το καλύτερο”

Jada Pinkett Smith

“Όταν είμαι κουρασμένη, ξεκουράζομαι. Λέω “δεν μπορώ να είμαι μία σούπερ γυναίκα σήμερα””

Tσέκαρε και αυτά: