Γιορτή της Γυναίκας

Η γιορτή της Γυναίκας έφτασε κορίτσια και μπορεί να σας φαίνεται λίγο κλισέ αλλά πρέπει να τη γιορτάσουμε, αφού αξίζουμε να γιορτάζουμε την ύπαρξη μας σε τούτο τον πλανήτη! Και όποιος έχει αντίρρηση, ας έρθει να με βρει.

Λοιπόν, κουκλάρες μου (κάποιο πνεύμα έχει μπει μέσα μου σήμερα και μιλάω λίγο περίεργα, να με συμπαθάτε), υπάρχει ένα party στο οποίο δε γίνεται να μη δώσετε το παρόν αφού οι άνθρωποι που το έχουν δημιουργήσει, λατρεύουν τις γυναίκες!

Γιορτή της Γυναίκας

Το Penthouse – σε συνεργασία με το Amber Athens- παρουσιάζει το πολυαγαπημένο event, «The Classics» και μας περιμένουν όλες εκεί για να δοκιμάσουμε τα ξεχωριστά πιάτα της αγαπημένης Chef Kate (aka Κατερίνα Παπαδημητρίου, ladies and gents) – μάλιστα μάθαμε πως θα υπάρχει ένα γλυκό έκπληξη- αλλά και να ακούσουμε επιτυχίες του χθες από τους Scoty & Ritmo. Μαζί με το υπέροχο παρεάκι θα βρίσκονται οι Εβελίνα Μπούρα και Ευτύχης Βαβαγιάκης, φωνή και κιθάρα αντίστοιχα, για να φέρουν στο μυαλό μας όμορφες αναμνήσεις! Εννοείται, πως ο φοβερός και λατρεμένος Δημοσθένης Ιμαριάγκμπε (έχουμε και αδυναμίες, τι να κάνουμε), θα σας περιμένει για να κάνει τη βραδιά σας μοναδική και να περάσετε υπέροχα!

Οπότε, κορίτσια δεν έχουμε να σκεφτούμε πολλά! Γιορτή της Γυναίκας θα κάνουμε στο πάρτι «The Classics», στο Amber, Κολοκοτρώνη 38-40 και Λεοχαρούς στην Αθήνα!