Γιορτινά look

Τα γιορτινά looks είναι το μόνο πράγμα που υπάρχει αυτές τις μέρες στο μυαλό μας καθώς ετοιμαζόμαστε για λαμπερά πάρτι και θέλουμε να είμαστε όσο πιο stylish γίνεται!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Ένας άνθρωπος ο οποίος ξέρει πολύ καλά τι σημαίνει “στιλ” και πώς πρέπει μια γυναίκα να αναδείξει τα υπέροχα χαρακτηριστικά της είναι ο Δημήτριος Ορδουλίδης. Και δεν πρέπει να αγνοήσεις τις συμβουλές του!

Σύμφωνα με τον γνωστό σχεδιαστή ο οποίος μίλησε στο citynow.gr, τα χριστουγεννιάτικα πάρτι έχουν πάντα ένα μοναδικό ρόλο στην καρδιά μιας γυναίκας που θέλουν να είναι πάντοτε λαμπερές όμορφες και να ξεχωρίζουν στο πλήθος.

Γιορτινά looks – Kαι μας αποκαλύπτει κάποια τρικ τα οποία θα μας βοηθήσουν να είμαστε λαμπερές καθόλη τη διάρκεια των γιορτών!

  •  Επενδύστε σε έντονα υφάσματα. Παγιέτες ,πούλιες, και κεντήματα θα σας βοηθήσουν να το πετύχετε αυτό. Για όσες τολμάνε θα πρότεινα σύνολο σε ένα χρώμα δημιουργώντας layering από διαφορετικά τύπου υφάσματα.
  •  Έντονο μέικαπ χωρίς υπερβολές. Είτε τονίζουμε τα μάτια μας με ένα χτενισμα πιασμένο ώστε να δώσουμε μήκος και βάθος στο βλέμμα ή πιο natural μαλλιά με πάρα πολύ έντονα χείλη.
  • Τέλος τα αξεσουάρ ,η τσάντα και το παπούτσι πρέπει να επιλεχθούν με τον ίδιο τρόπο. Τσάντα μικρή κομψή σε πι γεωμετρικό σχήμα με έντονη αφή όπως παραδείγματος χάρη μπροκαρ. Στο “παιχνίδι” δεν μπαίνει κανένα άλλο παπούτσι παρά μόνο η κλασική θηλυκή γόβα με τακούνι στιλέτο. Και σε αξεσουάρ ιδανικά κάτι σε συνδυασμό λευκόχρυσου με λευκή πέτρα.

Τσέκαρε και αυτά :

Μανικιούρ : Ο επίλογος μιας nail artist

Alcatrash :Το νέο τους hit κυκλοφορεί!