Γιορτινά μαγαζιά

Στην Αθήνα τα περισσότερα καταστήματα έχουν μεταμορφωθεί σε γιορτινά μαγαζιά και μας καλούν να διασκεδάσουμε μαζί με την παρέα μας.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Στο κέντρο της Αθήνας θα βρεις δυο μαγαζιά των οποίων τα ονόματα είναι πολύ γνωστά διότι τα έχουν επισκεφτεί όλοι ή θέλουν να τα επισκεφτούν! Είναι πάντα γεμάτα και όλοι μας θέλουμε να βρούμε τραπέζι γιατί μας βάζουν στο γιορτινό κλίμα!

Ποια είναι τα γιορτινά μαγαζιά στην Αθήνα που πρέπει να επισκεφτείς

#1.Little Kook 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη LittleKook (@littlekook_)

Πρόκειται για ένα μαγαζί στου Ψυρρή το οποίο θεωρείται “θεματικό” και ανάλογα με την περίοδο φορά το ανάλογο”κοστούμι” και περιμένει τον κόσμο να απολαύσει τα μοναδικά γλυκά του και τους καφέδες που σερβίρει! Δεκάδες λαμπιόνια κοσμούν το μαγαζί και μικροί και μεγάλοι απολαμβάνουν τα εδέσματα τους! Η αναμονή για ένα τραπέζι είναι μεγάλη και γίνεται χαμός!

#2.Noel 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Noel (@thenoelbar)

Ένα μαγαζί που θυμίζει Χριστούγεννα όλο το χρόνο και είναι ιδιαίτερα αγαπητό στον κόσμο που αγαπά τις χειμερινές γιορτές! Πρόκειται για ένα μέρος όπου μπορείς να απολαύσεις ζεστά πιάτα και ροφήματα αφού έχεις κάνει τα ψώνια σου ή μόλις έχεις τελειώσει τη δουλειά! Καλό θα ήταν να κανείς ένα τηλεφώνημα για να κλείσεις τραπέζι!

Τσέκαρε και αυτά :

Χριστούγεννα στην Αθήνα : Η βόλτα στο κέντρο (vid)

Φλερτ : Οι κινήσεις που κάνει όταν σε γουστάρει