Γιορτινό μακιγιάζ

Οι ημέρες όπου θα αποχαιρετίσουμε το 2022 πλησιάζουν και όλες μας θέλουμε να δημιουργήσουμε το απόλυτο γιορτινό μακιγιάζ για να δώσουμε το παρών σε κάποιο πάρτι και να εντυπωσιάσουμε.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Η Κylie Jenner είναι μια από τις γυναίκες της παγκόσμιας showbiz που φροντίζει να έχει πάντα το μακιγιάζ της στην εντέλεια και επιλέγει πολύ συχνά τον αγαπημένο της, Ariel να επιμεληθεί το βάψιμο της και αυτή τη φορά μας έδωσε την απόλυτη ιδέα για να έχουμε και εμείς ένα άψογο αποτέλεσμα!

Κόκκινα χείλη και σούπερ λαμπερό πρόσωπο επιλέγει η επιχειρηματίας τις φετινές γιορτές και σε ένα βίντεο μας δείχνει πώς να δημιουργήσουμε τα πιο λαμπερά, κόκκινα χείλη!

Σε ένα άλλο post του Arile βλέπουμε πώς το glazed make up look είναι αυτό που επέλεξε να δημιουργήσει και πρόκειται για ένα look το οποίο μοιάζει σαν “γυαλί” και το πρόσωπο της Kylie είναι από άλλο πλανήτη!

Στα μάτια της έχει χρησιμοποιηθεί eye gel για να φαίνονται “υγρά” τα μάτια της και σε όλο το πρόσωπο της έχει χρησιμοποιηθεί πούδρα με γυαλάδες για να φαίνεται σαν “γυαλί”.

Το γιορτινό μακιγιάζ της Kylie Jenner είναι τέλειο για τις γιορτές αλλά για να το πετύχεις θα πρέπει να έχεις ενυδατώσει πολύ καλά το δέρμα σου!

 

Τσέκαρε και αυτά :

Θοδωρής Βουτσικάκης : Το νέο του τραγούδι

GNTM 5 νικήτρια : Ποια “σήκωσε” το έπαθλο