Γιώτα Λιοπετρίτη

Η Γιώτα Λιοπετρίτη είναι ένα κορίτσι γεμάτο όρεξη και αποφάσισε να δοκιμάσει τις δυνατότητες της στο MasterChef 2023 όπου και κατάφερε να πάρει μια λευκή ποδιά, παρά το γεγονός πως ασχολείται λίγο καιρό επαγγελματικά με τη μαγειρική.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Η Γιώτα με τη λίγη εμπειρία της μπήκε στην οντισιόν της με θέληση και πείσμα και παρουσίασε στους κριτές ένα πιάτο το οποίοι περιείχε λαβράκι σοτέ,  σοταρισμένα σπαράγγια και περ μπλανκ από μάνγκο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

  • Γιώτα Λιοπετρίτη : Βιογραφικό, η δουλειά στο Λονδίνο, η ζαχαροπλαστική, ηλικία, καταγωγή

Η Γιώτα είναι 30 ετών και κατάγεται από το όμορφο νησί της Κύπρου. Τα τελευταία χρόνια ζούσε στο Λονδίνο όπου και δούλευε στο τομέα του μάρκετινγκ. Ωστόσο, μια μέρα καταλάβε πως δε θέλει να συνεχίζει αυτή τη ζωή και τα παράτησε όλα και ήρθε στην Ελλάδα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

Άφησε τη δουλειά της και τη σχέση της και θέλησε να κάνε μια νέα αρχή για να μπορέσει να κυνηγήσει το πάθος της στη μαγειρική.

Έχει πέντε αδερφές και η μεγάλη της αδερφή είναι 42 ετών και παρακολουθεί φανατικά MasterChef! H μικρότερη αδερφή της είναι 25 ετών. Η οικογένεια της τη στηρίζει πολύ σε όλα όσα θέλει να κάνει.

  • Η ζαχαροπλαστική

Η Γιώτα Λιοπετρίτη αποφάσισε να ασχοληθεί με τη μαγειρική και μια μέρα βρέθηκε στο αγαπημένο της ζαχαροπλαστείο στα Εξάρχεια όπου και ρώτησε αν θέλουν κάποιο άτομο για δουλειά έτσι ώστε να αρχίσει να μαθαίνει. Ξεκίνησε να εργάζεται εκεί και έτσι ξεκίνησε να πλησιάζει το στόχο της.

Στην οντισιόν της εντυπωσίασε ιδιαίτερα τον Σωτήρη Κοντιζά καθώς είπε πως ήταν το καλύτερα ψημένο ψάρι που δοκίμασε φέτος. Και έτσι πήρε τη λευκή ποδιά και πλέον θα τη βλέπουμε να μαγειρεύει στις κουζίνες του Μάστερ Σεφ.

Τσέκαρε και αυτά: