Γιούλη Τσαγκαράκη

Η Γιούλη Τσαγκαράκη είναι Ελληνίδα ηθοποιός η οποία έχει καταφέρει να παίξει σε μεγάλες τηλεοπτικές παραγωγές και θεατρικές παραστάσεις και είναι ταγμένη στην τέχνης της υποκριτικής την οποία υπηρετεί με μεγάλο σεβασμό. Ο κόσμος την έχει αγαπήσει μέσω των ρόλων της και εκείνη προσπαθεί να φέρει στη “ζωή” χαρακτήρες οι οποίοι δε θεωρούνται και πολύ εύκολοι.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Έχοντας στη φαρέτρα της πολύ σημαντικά εφόδια όπως είναι το ταλέντο και η αγάπη γι την υποκριτική, καταφέρνει να απασχολεί με τη δουλειά της και τη βλέπουμε σε πολύ ωραία πράγματα!

Γιούλη Τσαγκαράκη – Βιογραφικό, Instagram, οι σειρές που έχει παίξει, ηλικία, καταγωγή

Η ηθοποιός γεννήθηκε το 1975, στις 14 Απριλίου στην πανέμορφη Καβάλα και από μικρή ηλικία είχε δείξει ενδιαφέρον για τις τέχνες με αποτέλεσμα να σπούδασε τη δραστική σχολή του Εθνικού Θεάτρου.

Έπειτα συνέχισε τις σπουδές της στη διερμηνεία για τη νοηματική γλώσσα στα ελληνικά.

Είναι μια ηθοποιός η οποία ασχολείται με το θεατρικό παιχνίδι και της αρέσει πολύ να συντονίζει παραστάσεις για σχολεία! Με αυτό τον τρόπο καταφέρνει να βοηθήσει τα παιδιά να ελευθερώσουν την προσωπικότητα τους και να τα ευχαριστήσει.

Οι σειρές που έχει παίξει


Η Γιούλη Τσαγκαράκη έχει εμφανιστεί στη σειρά “Άγριες Μέλισσες”όπου και υποδύθηκε την πρόεδρο του δικαστηρίου και ο κόσμος τη λάτρεψε για αυτή την ερμηνεία της. Επίσης, έπαιξε στη σειρά “Δις Μαδιάμ” το 2006 ενώ τη βλέπουμε και στη σειρά του ΑLPHA “Ο Παράδεισος των Κυριών” όπου υποδύεται με υπέροχο τρόπο τη Σύρμω.

Για το ρόλο της στον Παράδεισο έχει δηλώσει πως στην αρχή την είχε παρεξηγήσει τη Σύρμω και τη θεωρούσε μέχρι στριφνή. Μετά, έδωσε παραπάνω βάση στο ρόλο της και έδειξε κατανόηση για να τη γνωρίσει καλύτερα και να την καταλάβει. Αναφέρει πως είναι ένα πρόσωπο το οποίο ακολουθεί έναν συγκεκριμένο τρόπο ζωής και δεν παρασύρεται από Τσίπρα αξίες που μπορεί να έχει η Δύση.

Με το ρόλο της στη σειρά έχε καταφέρει να ανατριχιάσει τους τηλεθεατές και να δημιουργήσει πολλά συναισθήματα τα οποία δε γίνεται να περάσουν απαρατήρητα!

Επίσης την έχουμε δει να υποδύεται τη θεία Σταματίνα στη σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη “Σέρρες”.

Το Ιnstagram

Η ηθοποιός δεν έχει έντονη δραστηριότητα στα Social media αλλά διατηρεί μια σελίδα στο Instagram όπου έχει κάνει λίγες αναρτήσεις και δεν ασχολείται πολύ!

Τσέκαρε και αυτά: