Γιουβέτσι θαλασσινών: Μία συνταγή από τον Νικόλα Καρβέλα

Γιουβέτσι θαλασσινών

Το γιουβέτσι θαλασσινών είναι ένα από τα πιο ωραία γευστικά πιάτα ιδανικό για την Κυριακή με την οικογένεια συγκεντρωμένη να μπορεί να το απολαύσει.

Ο γνωστός Έλληνας σεφ, Νικόλας Καρβέλας μας δείχνει τον τρόπο και τη συνταγή για αυτό το πιάτο.

ΥΛΙΚΑ

  • 500 γρ κριθαράκι μέτριο
  • 100 γρ ελαιόλαδο
  • 1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • 500 γρ κατεψυγμένο μιξ θαλασσινών (μύδια, γαρίδες,
    καλαμάρι, χταπόδι)
  • 1 κονσέρβα τομάτα κονκασέ
  • 1 κουταλιά της σούπας πελτέ τομάτας
  • 1 πράσινη πιπεριά
  • 1 κύβο ζωμό λαχανικών
  • Αλάτι- πιπέρι
  • 1 μάτσο βασιλικό ψιλοκομμένο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...