Γήπεδα Αθήνα

Γήπεδα Αθήνα : Ένα σύγχρονο και ασφαλή χώρο άθλησης απολαμβάνουν εδώ και μερικές εβδομάδες μικροί και μεγάλοι αθλητές, μετά την ολική ανάπλαση που πραγματοποίησε στις εγκαταστάσεις και τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Ακαδημίας Πλάτωνος ο Δήμος Αθηναίων.

ad

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Το γήπεδο της γειτονιάς των Σεπολίων – ένα γήπεδο 11×11 με επιφάνεια αγωνιστικού χώρου 4.800 τ.μ – απέκτησε μέσω της ανάπλασης, ολοκαίνουργιο χλοοτάπητα τελευταίας γενιάς. Τα καθίσματα στις εξέδρες και τους πάγκους των ομάδων αντικαταστάθηκαν, αναβαθμίζοντας τη λειτουργία τους και δίνοντας τη δυνατότητα στους επισκέπτες να προπονούνται και να αγωνίζονται καθημερινά με ασφάλεια.

Την ίδια στιγμή, στο πλαίσιο της συνολικής προσπάθειας για εξοικονόμηση ενέργειας τα αποδυτήρια απέκτησαν δύο ηλιακούς θερμοσίφωνες 300 λίτρων, ενώ στον αγωνιστικό χώρο προστέθηκαν ακόμη πέντε προβολείς τύπου Led, με στόχο την ενίσχυση του φωτισμού και την καλύτερη λειτουργία του γηπέδου κατά της βραδινές ώρες.

Οι εξωτερικοί χώροι γύρω από τις αθλητικές εγκαταστάσεις, στο σύνολό τους φροντίστηκαν και καθαρίστηκαν από τους εργαζόμενους των υπηρεσιών πρασίνου και καθαριότητας του Δήμου Αθηναίων, εξασφαλίζοντας ένα όμορφο και ευχάριστο περιβάλλον για τους αθλούμενους και τους επισκέπτες, ενώ οι τεχνικές υπηρεσίες μερίμνησαν για την συντήρηση του δικτύου απορροής των ομβρίων υδάτων.

Το συγκεκριμένο έργο αποτελεί έναν μόνο κρίκο της αλυσίδας των παρεμβάσεων του Δήμου για την αναβάθμιση και των εκσυγχρονισμό των αθλητικών υποδομών της Αθήνας. Τις προηγούμενες ημέρες ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι εργασίες της ετήσιας συντήρησης στα γήπεδα ποδοσφαίρου 11×11 στην Αλεπότρυπα (Άνω Κυψέλη) και στο γήπεδο του ΡΟΥΦ (Πετράλωνα), όπως επίσης και στα εννέα γήπεδα 5×5 που «απλώνονται» στις επτά δημοτικές κοινότητες του Δήμου.

Γήπεδα Αθήνα

« Ο αθλητισμός αποτελεί πηγή ζωής και αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας της πόλης μας. Προάγει τη σωματική και ψυχική υγεία των νέων, ευαισθητοποιώντας τους σε αξίες, όπως είναι η ευγενής άμιλλα, η ομαδικότητα και η αλληλεγγύη. Το γήπεδο ποδοσφαίρου της Ακαδημίας Πλάτωνος μετατράπηκε σ’ ένα μοναδικό «αθλητικό στολίδι» που ήδη δίνει τις πρώτες πολύτιμες ανάσες στους κατοίκους της περιοχής. Θέλουμε να το απολαμβάνουμε καθημερινά, βλέποντάς το γεμάτο με νέους και παιδιά. Γιατί αυτοί δίνουν τον παλμό της ζωής στην Αθήνα», δήλωσε ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης.

Tσέκαρε και αυτά

Maestro : Ο Στέλιος Κερασίδης με τον Παπακαλιάτη στο πιάνο

Τατουάζ στα μάτια : Γυναίκα τυφλώθηκε μετά από “παρέμβαση”

 

Ad