Giveaway

Giveaway: Το Δειπνοσοφιστήριον ξέρει πως να κάνει τις ιδιαίτερες στιγμές να μετρούν και οι άνθρωποι του ξέρουν πως θα σε κάνουν να πεις το «Σε αγαπώ» από το … σπίτι!

Η ημέρα των ερωτευμένων δεν αργεί να έρθει και δεν ξέρεις πώς να γιορτάσεις με το ταίρι σου αφού τα εστιατόρια είναι κλειστά; Το @catering.dipnosofistirion και το @city_nowgr έχουν τη λύση!

Ένα τυχερό ζευγάρι θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει ένα ξεχωριστό μενού το οποίο δημιουργήθηκε για τη συγκεκριμένη μέρα και o Cupid του Δειπνοσοφιστήριον θα κάνει το special delivery στον χώρο που επιθυμείς να γιορτάσεις! Μην ξεχνάς πως ο έρωτας περνά από το… στομάχι!

Το μενού περιλαμβάνει :

❤️Σούπα veloute κολοκύθας με πορτοκάλι & ginger με κόκκινα κρουτόν

❤️Πράσινη σαλάτα με ρόκα, ραντίτσιο, λόλα, iceberg, άγρια βατόμουρα,φράουλες,ταλαγάνι σχάρας & vinaigrette με passion fruit

❤️Ψαρονέφρι γεμιστό με ρόκα, mozzarella & prosciutto, με πουρέ πατάτας, καραμελωμένα shallots & σάλτσα λευκού βαλσάμικου

❤️Red velvet με κόκκινα φρούτα σε σχήμα καρδιάς

Τι πρέπει να κάνεις για να λάβεις μέρος στο Giveaway το οποίο «τρέχει» στο Instagram:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη City Now (@city_nowgr)

!.Follow @catering.dipnosofistirion

2.Follow @citynowgr

3.Tag το πρόσωπο με το οποίο θέλεις να απολαύσεις τα εκλεκτά πιάτα του Δειπνοσοφιστήριον!

Ο διαγωνισμός θα ισχύσει μέχρι τις 12/2 το απόγευμα και στις 14/2 θα στρώσεις τραπέζι και θα απολαύσεις το ξεχωριστό μενού που ετοίμασε για εσένα και το ταίρι σου το Δειπνοσοφιστήριον!

O διαγωνισμός αφορά κατοίκους Αθηνών!

Η κλήρωση θα γίνει μέσω ειδικής εφαρμογής και το όνομα της τυχερής ή του τυχερού θα ανακοινωθεί μέσω story!

Good Luck!