Giveaway

Ένα ακόμη giveaway έρχεται προς το μέρος σας και το citynow.gr αποφάσισε να σας στείλει στο Greek Santa’s & Village το οποίο ανοίγει τις πόρτες του στις 7 Δεκεμβρίου.

Πέντε διπλές προσκλήσεις θα δοθούν σε πέντε τυχερούς οι οποίοι θέλουν να γνωρίσουν το πρώτο χριστουγεννιάτικο χωριό.

Τα βήματα είναι τα εξής :

1.Κάνεις like στην σελίδα του city now!

2.Σχόλιο με το όνομα του προσώπου που θέλεις να πάει μαζί στο χριστουγεννιάτικο event!

3.Κάνε και ένα like στη δημοσίευση

Οι προσκλήσεις αφορούν ΑΥΣΤΗΡΑ τις ημέρες Σάββατο 10/12 και Κυριακή 11/12. Οι νικητές μπορούν να επιλέξουν μια από τις δυο μέρες για να βρεθούν στο όμορφο θεματικό πάρκο.

Οι προσκλήσεις ΔΕ ΘΑ ΙΣΧΥΟΥΝ για άλλες μέρες.

Ο διαγωνισμός θα λήξει την Πέμπτη 8/12 και αφορά τους συμμετέχοντες που ακολουθούν σωστά τα βήματα στο FACEBOOK.

Το κορυφαίο παραμυθένιο θεματικό πάρκο της Αττικής μας υποδέχεται στις 7/12 με μια φαντασμαγορική τελετή έναρξης. Παρουσιαστής της ο διευθυντής του life style site του Ομίλου ΑΝΤ1 Fthis και παρουσιαστής στο “Καλύτερα δε γίνεται” με την Ναταλία Γερμανού, Χρήστος Κούτρας. Με περισσότερες από 800 εκδηλώσεις στο ενεργητικό του να μαρτυρούν την εμπειρία του στην παρουσίαση εκδηλώσεων, χαρισματικός και άμεσος, ο Χρήστος Κούτρας θα είναι ο ιδανικός ξεναγός μας στην εντυπωσιακή βραδιά.

Giveaway – Όλα θα ξεκινήσουν στις 17:00 με την παρέλαση των ξωτικών και των Μασκότ, όπου θα μας καλωσορίσουν, με κέφι και παιχνιδιάρικη διάθεση, βάζοντας μας έτσι στο εορταστικό κλίμα.

Στις 18:00 τα αγαπημένα μας ξωτικά θα παραλάβουν από το αρχοντικό του και θα συνοδεύσουν, στη μεγάλη μας σκηνή τον πρωταγωνιστή των ημερών, τον Αϊ Βασίλη, όπου εκεί, οι Δήμαρχοι Βύρωνα και Δάφνης- Υμηττού, θα του παραδώσουν τα χρυσά κλειδιά των πόλεων τους, ορίζοντας τον επίτιμο Δημότη των Δήμων τους και η μαγική γιορτή ξεκινά.

Το ρυθμό στο πάρτι θα δώσει η Dj Aret με τις μουσικές της επιλογές ενώ οι Bronza Banda με τα χάλκινά τους θα μας παρασύρουν με Ελληνικά και Balkan ακούσματα, προσαρμοσμένα στο πνεύμα των εορταστικών ημερών.

 

Tσέκαρε και αυτά :

Balenciaga : Η συγγνώμη του Ντέμνα

Χριστουγεννιάτικες ταινίες 2022 : “A storm for Christmas”