Giveaway

Giveaway alert…. Μπες στο Instagram και ακολούθησε τις οδηγίες για να κερδίσεις!

To citynow και το λατρεμένο InSparing θέλουν να σε χαλαρώσουν! Και τι καλύτερο από μια μέρα απόλυτου pampering στο Κολωνάκι!

Τι περιλαμβάνει το pampering day αξίας 100€!

* 1 manicure μακράς διάρκειας
* 1 pedicure gel polish
* 1 seeding body massage μιας ώρας

Αν θέλεις να νιώσεις την απόλυτη χαλάρωση, πρέπει να ακολουθήσεις τα εξής βήματα:

➡️Follow @city_nowgr
➡️Follow @insparing_kolonaki
📌Tag σε σχόλιο δυο άτομα που νιώθεις ότι αποζητούν τη χαλάρωση!

❗️❗️ Ο διαγωνισμός λήγει την 3η Οκτωβρίου και την επόμενη ημέρα θα ανακοινωθεί ο νικητής/νικήτρια!

❗️❗️❗️ Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σου, θα πρέπει να ακολουθήσεις όλα τα βήματα. Εννοείται πως σχολιάζεις όσες φορές θέλεις, για να αυξήσεις τις πιθανότητες να κερδίσεις!

Τσέκαρε το post μας στο Instagram και μπες στον διαγωνισμό:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Giveaway alert….🎉🎉🎉🎉 To citynow και το λατρεμένο InSparing θέλουν να σε χαλαρώσουν! Και τι καλύτερο από μια μέρα απόλυτου pampering στο Κολωνάκι! Τι περιλαμβάνει το pampering day αξίας 100€! * 1 manicure μακράς διάρκειας * 1 pedicure gel polish * 1 seeding body massage μιας ώρας Αν θέλεις να νιώσεις την απόλυτη χαλάρωση, πρέπει να ακολουθήσεις τα εξής βήματα: ➡️Follow @city_nowgr ➡️Follow @insparing_kolonaki 📌Tag σε σχόλιο δυο άτομα που νιώθεις ότι αποζητούν τη χαλάρωση! ❗️❗️ Ο διαγωνισμός λήγει την 1η Οκτωβρίου και την επόμενη ημέρα θα ανακοινωθεί ο νικητής/νικήτρια! ❗️❗️❗️ Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σου, θα πρέπει να ακολουθήσεις όλα τα βήματα. Εννοείται πως σχολιάζεις όσες φορές θέλεις, για να αυξήσεις τις πιθανότητες να κερδίσεις! ————————— _____________________ • • • • #giveaway #giveaways #giveawaycontest #διαγωνισμός #nails #massage #happy #greece #giveawaytime #give #giveawaygreece

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη City Now (@city_nowgr) στις