Γκράφιτι Αθήνα

Γκράφιτι Αθήνα : Το κέντρο της πρωτεύουσας είναι γεμάτο πολύ όμορφες γωνιές και υπάρχουν πολλοί street καλλιτέχνες οι οποίoι παίρνουν κατά καιρούς τα σπρέι τους και δημιουργούν έργα τέχνης τα οποία αξίζει να φωτογραφίσεις για το Instagram feed σου και όχι μόνο.

ad

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Η Αθήνα έχει τα πάντα και δεν είναι λίγοι εκείνοι (όπως εμείς) που παίρνουν ένα καφέ στο χέρι και σεργιανίζουν σε διάφορα σημεία για να δουν από κοντά τις δημιουργίες καλλιτεχνών και να γνωρίσουν hot spots για να βρουν έμπνευση έτσι ώστε να δημιουργήσουν περιεχόμενο για τα social media τους!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη City Now (@city_nowgr)

Γκράφιτι Αθήνα – Yπάρχουν τρία σημεία στο κέντρο τα οποία είναι τα αγαπημένα μας και κάθε φορά που βρισκόμαστε σε αυτά ανακαλύπτουμε ένα νέο γκράφιτι το οποίο έχει δημιουργηθεί και εννοείται πως το απαθανατίζουμε!

#1.Ψυρρή – Μια περιοχή όπου σε κάθε στενό θα ανακαλύψεις πολύ ιδιαίτερα γκράφιτι τα οποία σίγουρα αξίζουν την προσοχή σου!

#2.Κεραμεικός – Κατεβαίνοντας από το Θησείο προς τον Κεραμεικού θα βρεις σε διάφορους τοίχους μικρά γκράφιτι τα οποία περιλαμβάνουν ατάκες ή πρόσωπα τα οποία είναι γνωστά.

#3.Ομόνοια προς Πειραιώς – Από την πλατεία Ομόνοιας μέχρι και τη μέση της Πειραιώς θα συναντήσεις πολλά γκράφιτι στο διάβα σου και θα καταλήξεις στην Τεχνόπολης όπου απέναντι θα συναντήσεις ένα ακόμη μεγάλο γκράφιτι που όλοι φωτογραφίζουν.

Τσέκαρε και αυτά: 

Ad