γλωσσοφαγιά

Γλωσσοφαγιά: Πολλές φορές όταν μας συμβαίνουν διάφορα ανάποδα στη ζωή μας δεν είναι λίγες οι φορές που σκεφτόμαστε ποιός είναι αυτός που μας έχει φάει με την κακιά του γλώσσα.

Κατηγορούμε λοιπόν κάποιους ανθρώπους ή γενικά πως μας γλωσσοτρώνε και πως αυτό έχει σαν συνέπεια να μας συμβαίνουν διάφορα δυσάρεστα πράγματα και αναποδιές.

Για αυτό και εμείς αναζητούσαμε στο τεράστιο χώρο του διαδικτύου τρόπους για να καταπολεμήσουμε αυτή τη γλωσσοφαγιά που μπορεί να έχουν κάποιοι σπείρει στο διάβα μας.

Και ψάχνοντας στο διαδίκτυο βρήκαμε ένα ξόρκι που μπορεί να διώξει τη γλωσσοφαγιά τη ζωή μας. Ναι καλά διαβάσετε ένα ξόρκι. Και παρά το γεγονός ότι μας φάνηκε περίεργο εμείς θέλουμε να σας το πούμε και εσείς να αποφασίσετε τι θέλετε να κάνετε.

Το ξόρκι το βρήκαμε σε ένα site e-hecate.gr που ασχολείται με αυτές τις τέχνες και είδαμε πολύ ενδιαφέροντα πράγματα!

Πώς πρέπει να κάνουμε  λοιπόν αυτό το ξόρκι για τη γλωσσοφαγιά;

Πρέπει να γράψουμε σε ένα χαρτί το όνομα εκείνου που θεωρούμε πως μας γλωσσοτρώει και της μητέρας του. Πρέπει να τα γράψουμε με μαύρο μολύβι 3 φορές και μάλιστα σε ένα χαρτί που δεν έχει γραμμές.

Αν δεν γνωρίζουμε το όνομα της μητέρας γράφουμε γέννα της Εύας.

Γεμίζουμε ένα μπώλ (χωρίς σχέδια) πλαστικό (το οποίο δεν χρειαζόμαστε) με νερό …

Ρίχνουμε 3 τσιμπιές αλάτι και το χαρτάκι με το όνομα  και αριστερόστροφα κάνοντας  συνέχεια κύκλους στο νερό  λέμε τα παρακάτω λόγια 3 φορές.

Λόγια καμωμένα όπως θες βγαλμένα

που τα λες για μένα  λόγια παγωμένα.

Τώρα σταματάνε πια δεν με πονάνε

μακριά να πάνε στα βουνά να σκάνε.

Βάζουμε το μπώλ στην κατάψυξη και το αφήνουμε για έναν σεληνιακό μήνα….

Στην επόμενη χάση παίρνουμε το μπώλ και πηγαίνουμε σε ένα σταυροδρόμι και ρίχνουμε το παγωμένο νερό σε κάποιο δέντρο. Μετά από αυτό πρέπει να πετάξουμε το μπολ και φυσικά όλη αυτη τη διαδικασία να την κάνουμε σε ένα σταυροδρόμι μακριά από το σπίτι.

Εάν θέλετε κι άλλα τέτοια να δείτε αρκεί να επισκεφθείτε το συγκεκριμένο site.