Γλυφάδα

Τα πλημμυρικά προβλήματα που αντιμετωπίζει σε νεροποντές η Άνω Γλυφάδα επιχειρεί να λύσει η δημοτική Αρχή και γι’ αυτό προχωρά με εντατικούς ρυθμούς σε μεγάλο αντιπλημμυρικό έργο.

Στο επίκεντρο βρίσκεται η οδός Αιγύπτου, η οποία μετατρέπεται συχνά σε ποτάμι από τη συγκέντρωση νερών, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται σοβαρά προβλήματα στην ευρύτερη περιοχή.

Το έργο θα συνεχιστεί και στην οδό Αρχιπελάγους, η οποία είναι παράλληλη της οδού Αιγύπτου και αποτελούν δύο βασικές αρτηρίες με κατεύθυνση το βορινό τμήμα της Άνω Γλυφάδας.

“Το μεγάλο αντιπλημμυρικό έργο στην Άνω Γλυφάδα, η οποία τόσο έχει ταλαιπωρηθεί επί δεκαετίες από βροχές και μπόρες, προχωράει γοργά”, λέει ο δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου και συνεχίζει: “Στην οδό Αιγύπτου, η οποία γινόταν πραγματικά ποτάμι σε κάθε νεροποντή, τα φρεάτια ολοκληρώθηκαν και είμαστε πανέτοιμοι για την κακοκαιρία που έρχεται. Προχωράμε με τους αγωγούς και στην οδό Αρχιπελάγους και στους κάθετους δρόμους στην ευρύτερη περιοχή. Μόλις τελειώσουν οι επιμέρους εργασίες, και αφού πρώτα περάσουν και οι αγωγοί για το φυσικό αέριο, ο Δήμος μας θα φροντίσει για την πλήρη αποκατάσταση του οδοστρώματος και για να ομορφύνει συνολικά κάθε γειτονιά”.

“Ευχαριστούμε την Περιφέρεια Αττικής για τη συνεργασία και προπαντός για τη χρηματοδότηση του έργου. Η ζωή μας στη Γλυφάδα συνεχίζει να αλλάζει με έργα”, κατέληξε ο κ. Παπανικολάου.