Γλυκάνισος

H σειρά του ΣΚΑΙ Γλυκάνισος έρχεται την Κυριακή με ένα ακόμα επεισόδιο και πλέον ο Στρατής δέχεται διαρκώς χτυπήματα από τη μοίρα.

Τι θα δούμε στα επεισόδια της σειράς Γλυκάνισος την Κυριακή.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Επεισόδιο 40 – Κυριακή 5 Φεβρουαρίου

Ο Μπίλι (Κ. Μουταφτσής) μόλις έχει σκοτώσει τον Καρίμ (Χ. Κοντογιώργης) και φεύγει βάζοντας το σακίδιο του Καρίμ στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου του.

Παράλληλα, ο Άγγελος (Β. Αθανασόπουλος), η Μαργαρίτα (Θ. Βοσταντζόγλου) και η Φάζια (Ρ. Σαουίς) παίρνουν τη μικρή Αμάλ στο σπίτι της Μαργαρίτας. Ο Μπίλι φέρνει τη Μαριλένα (Α. Σιδηροπούλου), τη νέα τραγουδίστρια στο μαγαζί του.

Την επόμενη μέρα, η Σταθούλα (Μ. Χήναρη) παίρνει μαζί της τον Νικήτα (Φ. Καράλης) στη δουλειά. Η Χρυσάνθη (Α. Αλεξοπούλου) όμως αντιδρά. Από την άλλη, η Μαργαρίτα αποκαλύπτει στον Θανάση (Α. Κοντόπουλος) ότι κρύβει ένα μικρό παιδί στο σπίτι της ενώ η αστυνομία βρίσκει το πτώμα του Καρίμ. Κι ενώ η Ραζάν (Ε. Πιερίδου) γίνεται ράκος στα νέα του θανάτου του Καρίμ, η Ελεάνα (Ε. Δημητροπούλου) ενημερώνει τηλεφωνικά την Ερμιόνη (Τ. Τρύπη), ότι απέβαλε.

Η Αστυνομία αρχίζει ανακρίσεις για τη δολοφονία. Η υποψία που πλανάται, είναι ότι πίσω από τη δολοφονία κρύβονται οι Δεμίρηδες.

Τσέκαρε κι αυτό: