Η σειρά Γλυκάνισος έρχεται την Κυριακή με ένα ακόμα επεισόδιο και πλέον η συνάντηση Στρατή και Ραζάν θα κρίνει τις επόμενες εξελίξεις.

Τι θα δούμε στο επεισόδιο την Κυριακή στη σειρά Γλυκάνισος.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Η αποκάλυψη του Περικλή (Ν. Γεωργάκης) πέφτει σαν βόμβα στην οικογένεια Δεμίρη και όλοι στρέφονται εναντίον του Έκτορα (Α. Σταματάκης). Παράλληλα, η Ραζάν (Ε. Πιερίδου) κάνει έρωτα με τον Καρίμ (Χ. Κοντογιώργης), αλλά το μυαλό και η καρδιά της είναι αλλού.

ad

Την επόμενη μέρα, ο Στρατής (Γ. Παπαγεωργίου) βρίσκει τον Περικλή και του ζητά να μη χρησιμοποιήσει το βίντεο, εναντίον της οικογένειάς του. Στο αστυνομικό τμήμα, ο Ευστρατίου (Χ. Ασημακόπουλος) υποπτεύεται ότι ο Αντρέας (Α. Αλεξίου) είχε συνεργό και πιθανόν, αυτός να τον δολοφόνησε. Στο αρχοντικό Δεμίρη, η Αριάδνη (Κ. Ρουγγέρη) βλέπει τον Πωλ (Δ. Αποστολόπουλος) να μιλάει με την Αναστασία (Γ. Γεωργακοπούλου) και της λέει ότι αυτός ευθύνεται για την απόλυση του Θόδωρου (Κ. Ζωγραφόπουλος) από τον Φίλιππο (Κ. Κόκλας).

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Γλυκάνισος (@glykanisos)

Και όσο γίνονται όλα αυτά, η τράπεζα ενημερώνει τον Μενέλαο (Κ. Αποστολάκης) ότι η αίτηση δανείου του εγκρίθηκε ενώ ο Ευστρατίου ενημερώνει τον Μπίλι (Κ. Μουφατσής) ότι στην Αθήνα έπιασαν «δικούς τους» μετανάστες με πλαστά διαβατήρια.

Από την άλλη, η Φάζια (Ρ. Σαουίς) προτείνει στην Ραζάν να έρθει με τον Στρατή, στο σπίτι της, ενώ ο Πωλ ζητά την άδεια του Έκτορα, για να «κλέψει» τη συνταγή του Περικλή.

Επιτέλους, ο Στρατής και η Ραζάν συναντιούνται στο σπίτι της Φάζια, μακριά από αδιάκριτα βλέμματα…

Τσέκαρε κι αυτό:

Asia Express : Ο μεγάλος τελικός 11/12