Η νέα σειρά Γλυκάνισος έρχεται την Κυριακή με ένα ακόμα επεισόδιο και αυτή τη φορά ο Έκτορας βρίσκεται σε έξαλλη κατάσταση και παίρνει λάθος αποφάσεις.

Τι θα δούμε στο επεισόδιο της σειράς Γλυκάνισος την Κυριακή.

Ο Πωλ (Δ. Αποστολόπουλος) ενημερώνει τον Έκτορα (Α. Σταματάκης) ότι η βάρκα του Νικήτα (Φ. Καραλής) καταστράφηκε και ότι δεν τους είδε κανείς. Ούτε μπορεί να φανταστεί ότι τους είδε ο Καρίμ (Χ. Κοντογιώργης), που το αποκαλύπτει στην τρομαγμένη Φατιμέ (Ε. Σωφρονιάδου).

ad

Παράλληλα, στο σπίτι του Νικήτα, η ψυχρότητα της Σταθούλας (Μ. Χήναρη) κάνει αφιλόξενο το περιβάλλον για την Ανθή (Α. Ιωαννίδου), ενώ τα πράγματα γίνονται χειρότερα όταν οι δύο γυναίκες μαθαίνουν το νέο για την καταστροφή της βάρκας.

Μετά τον καυγά Νικήτα και Έκτορα, ο Ραφαήλ προσπαθεί να ηρεμήσει τον Έκτορα με αντίθετα αποτελέσματα όμως. Ο Έκτορας, έξαλλος, παίρνει λάθος αποφάσεις από τα νεύρα του και απολύει τον Ραφαήλ (Α. Γιαννακός). Κι ενώ γίνονται όλα αυτά, ο Ανδρέας (Α. Αλεξίου) ενημερώνει την Ελεάνα (Ε. Δημητροπούλου), ότι οι ψευδομάρτυρές τους κατέθεσαν εναντίον του Στρατή (Γ. Παπαγεωργίου) ενώ από την άλλη, η απόλυση του Ραφαήλ δημιουργεί ανησυχία στους Δεμίρηδες.

Φοβούνται ότι θα «ξυπνήσει» κάτι που κρύβεται στο παρελθόν. Ο Περικλής (Ν. Γεωργάκης) δίνει στον γιο του Ραφαήλ να δοκιμάσει ένα απόσταγμα, που το “δούλευε” χρόνια. Όταν μαθαίνει για την απόλυση του Ραφαήλ από το εργοστάσιο Δεμίρη, η αντίδρασή του αναστατώνει τον γιο του.

Τσέκαρε κι αυτό:

The Witcher : Πότε κάνει πρεμιέρα το prequel