Η σειρά του ΣΚΑΙ Γλυκάνισος έρχεται την Κυριακή με ένα ακόμα συνταρακτικό επεισόδιο και αυτή τη φορά η εκδίκηση φουντώνει μέσα στις ψυχές.

Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Κυριακής στη σειρά Γλυκάνισος.

ad

Ο Περικλής (Ν. Γεωργάκης) δείχνει το νέο απόσταγμα στον Μενέλαο (Κ. Αποστολάκης), με απώτερο σκοπό να πληγεί η επιχείρηση Δεμίρη. Θα δεχτεί άραγε ο Μενέλαος; Κι ενώ η Αλίκη (Μ. Μαρνέλη) τσακώνεται με τον Ραφαήλ (Α. Γιαννακός), που την παρακολούθησε μέχρι την Αθήνα, εκείνος μαθαίνει από τη Μαργαρίτα (Θ. Βοσταντζόγλου) και τον Άγγελο (Β. Αθανασόπουλος) ότι η Αλίκη επισκέπτεται τη φυλακισμένη μητέρα της.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Από την άλλη, ο Καρίμ (Χ. Κοντογιώργης) ζητά από τη Φατιμέ (Ε. Σωφρονιάδου) να μιλήσει στη Ραζάν (Ε. Πιερίδου) που είναι “ψυχρή” απέναντί του, γιατί η ανοχή του έχει κάποιο όριο.

Παράλληλα, η Ερμιόνη (Τ. Τρύπη) προσπαθεί με κάθε τρόπο, να ξανά-προσληφθεί ο Ραφαήλ στην εταιρεία ενώ ο Πωλ (Δ. Αποστολόπουλος) ενημερώνεται από τον Μπίλι (Κ. Μουταφτσής), ότι περιμένουν νέο «εμπόρευμα».

Κι ενώ γίνονται όλα αυτά, η Ραζάν πάει να ζητήσει μια χάρη από τον Στρατή (Γ. Παπαγεωργίου) ενώ εκείνος επιμένει να φύγουν μαζί, ενώ ο Περικλής δέχεται μια απρόσμενη επίσκεψη, που του ξυπνά δυσάρεστες αναμνήσεις.

Τσέκαρε κι αυτό:

Γιώργος Αγγελόπουλος : Η αποκάλυψη που δεν περίμενες