Γλυκάνισος

Η σειρά Γλυκάνισος έρχεται με ένα ακόμα επεισόδιο την Κυριακή και αυτή τη φορά νέες απειλές έρχονται στο προσκήνιο.

Τι θα δούμε στο επεισόδιο της σειράς Γλυκάνισος την Κυριακή.

Ο Έκτορας (Α. Σταματάκης) και ο Νικήτας (Φ. Καράλης) καυγαδίζουν έξω από την εταιρεία Δεμίρη και τους βλέπει ο Ραφαήλ (Α. Γιαννακός). Έπειτα, ο Πωλ (Δ. Αποστολόπουλος) βρίσκει τον Νικήτα και τον προειδοποιεί, να ξεχάσει την Ανθή (Α. Ιωαννίδου), γιατί θα έχει άσχημα ξεμπερδέματα.

Στο αρχοντικό Δεμίρη, η Ελεάνα (Ε. Δημητροπούλου) χρησιμοποιεί κάθε ψυχολογικό μέσο, για να κρατάει την Ερμιόνη (Τ. Τρύπη) σύμμαχό της, ενώ λίγη ώρα μετά συναντά τον Αντρέα (Α. Αλεξίου) και τον ενημερώνει για τις εξελίξεις με τον Στρατή (Γ. Παπαγεωργίου).

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Αριάδνη (Κ. Ρουγγέρη) επισκέπτεται την ταβέρνα της Ραζάν (Ε. Πιερίδου). Το κλίμα, μεταξύ της ίδιας και της Φατιμέ (Ε. Σωφρονιάδου), φαίνεται να γλυκαίνει. Όσο προσπαθεί μάταια ο Φίλιππος (Κ. Κόκλας) να συνετίσει τον Στρατή, ο Έκτορας ανακοινώνει στην οικογένειά του, ότι επισπεύδει τον γάμο με την Ανθή.

Παράλληλα, ο Άγγελος (Β. Αθανασόπουλος) με τη Μαργαρίτα (Θ. Βοσταντζόγλου) μαθαίνουν ότι ο ελαιώνας ανήκει στη μητέρα του Αστυνόμου Ευστρατίου (Χ. Ασημακόπουλος) ενώ η Ραζάν μαθαίνει την εγκυμοσύνη της Ελεάνας από την ίδια…

Τσέκαρε κι αυτό:

Ιδέες για νύχια : Οι αποχρώσεις του καφέ είναι must