Η σειρά Γλυκάνισος έρχεται με ένα νέο επεισόδιο την Κυριακή και πλέον δύο άντρες απειλούν τον Νεφζάτ να κλείσει το στόμα του.

Τι θα δούμε στο επεισόδιο την Κυριακή στη σειρά Γλυκάνισος.

Ο Καρίμ (Χ. Κοντογιώργης) συναντάει τον Στρατή (Γ. Παπαγεωργίου) και τον απειλεί να μείνει μακριά από τη Ραζάν (Ε. Πιερίδου), ενώ ο Νικήτας (Φ. Καράλης) μεταφέρεται στο νοσοκομείο.

ad

Παράλληλα, έξω από το κατάλυμα των προσφύγων, δύο άντρες επιτίθενται στον Νεφζάτ (Β. Στρατηγάκος) και τον προειδοποιούν να «κλείσει» το στόμα του, ενώ στο αρχοντικό Δεμίρη ο Στρατής, έξαλλος, τσακώνεται με την Ελεάνα (Ε. Δημητροπούλου) για το φέρσιμό της στην ταβέρνα της Ραζάν.

Στο σπίτι του Νικήτα όμως, η Σταθούλα (Μ. Χήναρη) και η Ανθή (Α. Ιωαννίδου) μαθαίνουν τι έγινε με τον Νικήτα και φεύγουν έντρομες για το νοσοκομείο. Όσο γίνονται όλα αυτά, ο Νεφζάτ βρίσκει τον Θανάση (Α. Κοντόπουλος) και τον κατηγορεί για την επίθεση που δέχτηκε, ενώ ο Στρατής αποφασίζει να επισκεφτεί τον Περικλή (Ν. Γεωργάκης).

Στο νοσοκομείο, οι τελευταίες εξετάσεις του Νικήτα δείχνουν ότι η μνήμη του δεν θα επανέλθει άμεσα ενώ στο αστυνομικό τμήμα οι υποψίες του Θανάση ότι ο Ευστρατίου (Χ. Ασημακόπουλος) έχει κάποια σχέση, με την επίθεση κατά του Νεφζάτ, πληθαίνουν.

Αποφασισμένος να λύσει το κουβάρι, ο Θανάσης μπαίνει στο γραφείο του Ευστρατίου και ψάχνει για στοιχεία.

Τσέκαρε κι αυτό:

Χριστουγεννιάτικο δέντρο στολισμός : Τι έκανε η Σίσσυ Φειδά