Γλυκάνισος

Η σειρά Γλυκάνισος έρχεται με ένα νέο επεισόδιο και όλα έχουν αλλάξει μετά την κηδεία του Περικλή ο χαμός του οποίου βύθισε τους πάντες στο πένθος.

Τι θα δούμε στο επεισόδιο της σειράς Γλυκάνισος το Σάββατο.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Μετά την κηδεία του Περικλή (Ν. Γεωργάκης), όλοι γυρίζουν ξανά στον δικό τους μικρόκοσμο. Κι ενώ η Ραζάν (Ε. Πιερίδου) επισκέπτεται τη γιαγιά της, που η υγεία της δείχνει να επιδεινώνεται, ο Μπίλι (Κ. Μουταφτσής), τηλεφωνεί στον Ευστρατίου (Χ. Ασημακόπουλος) και απαιτεί να του στείλει τον Πωλ (Δ. Αποστολόπουλος) στο επισκεπτήριο γιατί τον χρειάζεται.

Την ίδια μέρα, ο Στρατής (Γ. Παπαγεωργίου) μαθαίνει ότι το διαζύγιό του είναι πλέον γεγονός και έχει μία συζήτηση από καρδιάς με την Ελεάνα (Ε. Δημητροπούλου) ενώ ο Πωλ ζητά από τη Μαργαρίτα (Θ. Βοσταντζόγλου) να κανονίσει να βρεθούν με τον Θανάση (Α. Κοντόπουλος), για να του πει όλη την αλήθεια για τον Ευστρατίου.

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τη Λουίζα Πυριόχου

Παράλληλα, ο Νικήτας (Φ. Καράλης) πετυχαίνει τυχαία τη Μαριλένα (Α. Σιδηροπούλου) με τον Έκτορα (Α. Σταματάκης) και η συνάντηση δεν είναι και πολύ ευχάριστη. Ο Στρατής ενημερώνεται ότι πρέπει να παραστεί στο άνοιγμα της διαθήκης του Περικλή και η Ερμιόνη φοβάται τα χειρότερα.

Τσέκαρε κι αυτό: