Γλυκάνισος

H σειρά του ΣΚΑΙ, Γλυκάνισος έρχεται το Σάββατο με ένα ακόμα καταιγιστικό επεισόδιο και πλέον οι συγκρούσεις είναι σοβαρές και με συνέπειες.

Τι θα δούμε στο επεισόδιο της σειράς Γλυκάνισος το Σάββατο.

O Φίλιππος (Κ. Κόκλας), καταλαβαίνοντας ότι πίσω από τις εξελίξεις στην εταιρεία του Μενέλαου (Κ. Αποστολάκης) κρύβεται ο Περικλής (Ν. Γεωργάκης), συγκρούεται άσχημα με τον Μενέλαο.

Παράλληλα, ο Νεφζάτ (Β. Στρατηγάκος) συναντά τον Θανάση (Α. Κοντόπουλος) και του υπόσχεται να του δώσει τα ονόματα αυτών που σκότωσαν τους δολοφόνους του Αμπντούλ, με αντάλλαγμα να του βγάλει ο Θανάσης διαβατήριο για να φύγει.

Στο σπίτι του Νικήτα (Φ. Καράλης), η συμπεριφορά της Σταθούλας (Μ. Χήναρη) απέναντι στην Ανθή (Α. Ιωαννίδου) όλο και χειροτερεύει, ενώ ο Ευστρατίου (Χ. Ασημακόπουλος) μαθαίνει από τον Θανάση για την πρόταση του Νεφζάτ.

Εν τω μεταξύ, οι υποψίες του δικηγόρου του Στρατή (Γ. Παπαγεωργίου) επιβεβαιώνονται, αφού η κατάθεση της Ελεάνας (Ε. Δημητροπούλου) δεν ήταν ξεκάθαρα υπέρ του Στρατή.

Όσο γίνονται όλα αυτά, ο Έκτορας (Α. Σταματάκης) μπαίνει έξαλλος στο γραφείο του Μενέλαου, απειλώντας τον για αντίποινα. Στην ταβέρνα της Χρυσάνθης (Α. Αλεξοπούλου), ένας κούριερ φέρνει ένα δέμα για τον Χάρη (Τ. Καρλής).

Όταν η Χρυσάνθη μαθαίνει τον αποστολέα, γίνεται έξαλλη. Στην ταβέρνα της Ραζάν (Ε. Πιερίδου) όμως, εμφανίζεται η Ελεάνα, με σκοπό να ταράξει τα πάντα, ενώ παράλληλα έχουν χαθεί τα ίχνη του Νικήτα.

Τσέκαρε κι αυτό: 

Μουντιάλ 2022 : Η επική φωτογραφία φιλάθλου