Γλυκάνισος

Η σειρά Γλυκάνισος έρχεται με ένα ακόμα διπλό επεισόδιο το Σάββατο και οι εξελίξεις σε έναν απαγορευμένο έρωτα είναι πέρα από τη φαντασία.

ad

Τι θα δούμε στη σειρά Γλυκάνισος στο επεισόδιο το Σάββατο.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 7 – Γλυκάνισος

Σοκ περιμένει τον Νικήτα (Φ. Καράλης), καθώς ψαρεύει ένα… πτώμα. Στο αρχοντικό Δεμίρη, ο Στρατής (Γ. Παπαγεωργίου) μιλάει με την Ερμιόνη (Τ. Τρύπη) για το «ραβασάκι» και επιμένει ότι ήταν απλά ευχαριστήριο.

Κι ενώ ο Άγγελος (Β. Αθανασόπουλος) και η Μαργαρίτα (Θ. Βοσταντζόγλου) βρίσκονται στο τμήμα για αναγνώριση του νεκρού, το διαβατήριο που βρέθηκε πάνω στον νεκρό, αποδεικνύεται ότι είναι του πρόσφυγα Αμπντούλ. Τίποτα δεν σταματάει τον Μενέλαο (Κ. Αποστολάκης) , που επισκέπτεται αποφασισμένος τον Φίλιππο (Κ. Κόκλας), δείχνοντας φωτογραφίες του Έκτορα (Α. Σταματάκης) να είναι με άλλη γυναίκα.

Και όσο συμβαίνουν όλα αυτά, ο Ευστρατίου (Χ. Ασημακόπουλος) καλεί τον Θανάση (Α. Κοντόπουλος) για κατ’ ιδίαν συζήτηση και του λέει ότι αν ξαναπάει για έρευνες, παρακούοντας τις εντολές του, θα τον μεταθέσει στην τροχαία.

Παράλληλα, ο Στρατής περιμένει μάταια τη Ραζάν (Ε. Πιερίδου), ενώ κάποιοι είναι αποφασισμένοι να κλείσουν τα στόματα των δολοφόνων του Αμπντούλ, μαχαιρώνοντάς τους.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 8 – Γλυκάνισος

Η Ραζάν (Ε. Πιερίδου) επιστρέφει στο κατάλυμα. Γυρνά βουρκωμένη στη Φατιμέ (Ε. Σωφρονιάδου) και της λέει ότι ήταν με τον Στρατή (Γ. Παπαγεωργίου) και ότι του ζήτησε να μην την ενοχλήσει ξανά.

Μέσα στο θολό και βροχερό νυχτερινό τοπίο, το αυτοκίνητο του Στρατή βρίσκεται λίγο πριν τον γκρεμό. Πίσω στο κατάλυμα, καθώς η Ραζάν χτενίζει τα μαλλιά της, δεν προσέχει μια σκιά πίσω της. Ένα χέρι, που κρατάει περίστροφο, σηκώνεται να πυροβολήσει τη Ραζάν.

Παράλληλα, η Αλίκη (Μ. Μαρνέλη) λέει στον Ραφαήλ (Α. Γιαννακός), ότι τον περίμενε χθες βράδυ και εκείνος δικαιολογείται. Υποπτεύεται ότι η Αλίκη έχει κάποιο «δεσμό» στην Αθήνα. Ενώ στην Ταβέρνα της Χρυσάνθης, ο Μπίλι (Κ. Μουταφτσής) παρενοχλεί χυδαία τη Ραζάν για ακόμη μια φορά, η Χρυσάνθη (Α. Αλεξοπούλου) αποφασίζει να την απολύσει.

Ο Χάρης (Τ. Καρλής) όμως, θα πάει στο αστυνομικό τμήμα να καταγγείλει την παρενόχληση. Τι θα κάνει ο Στρατής μόλις μάθει για την παρενόχληση του Μπίλι προς τη Ραζάν;

Τσέκαρε κι αυτό:

Σασμός: Τι θα δούμε στο έκτακτο επεισόδιο το Σάββατο

Ad