Γλυκάνισος

Ο Γλυκάνισος έρχεται με ένα διπλό επεισόδιο από την τηλεόραση του ΣΚΑΙ και αυτή τη φορά οι εξελίξεις γύρω από τον κρυφό έρωτα του Στρατή με τη Ραζάν είναι καταιγιστικές.

 

Τι θα δούμε στο διπλό επεισόδιο του Σαββάτου στη σειρά Γλυκάνισος.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 9 – Γλυκάνισος

Η Ανθή (Α. Ιωαννίδου) λέει στον Νικήτα (Φ. Καράλης) ότι σκέφτηκε την πρότασή του να φύγουν μαζί και του ζητάει να κάνει υπομονή. Ο Νικήτας δεν το δέχεται και της ζητάει να χωρίσουν. Παράλληλα, η Ραζάν (Ε. Πιερίδου) τριγυρνάει μάταια, αναζητώντας δουλειά. Στο εργοστάσιο Δεμίρη, ο Έκτορας (Α. Σταματάκης), πιεσμένος από τον πατέρα του, ζητά από την Ανθή να ξαναπιάσουν τη σχέση τους από εκεί που την άφησαν ενώ ο Πωλ (Δ. Αποστολόπουλος) προσφέρεται να βγάλει διαβατήρια στον Καρίμ (Χ. Κοντογιώργης), τη Ραζάν και τη Φατιμέ (Ε. Σωφρονιάδου), προκειμένου να φύγουν από το νησί.

Και όσο γίνονται όλα αυτά, ο Άγγελος (Β. Αθανασόπουλος) και η Μαργαρίτα (Θ. Βοσταντζόγλου) βρίσκουν φωτογραφίες αυτών που ξυλοφόρτωσαν τον Άγγελο. Η Μαργαρίτα συνειδητοποιεί ότι αυτοί που χτύπησαν τον Άγγελο, είναι αυτοί που βρέθηκαν μαχαιρωμένοι.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 10 – Γλυκάνισος

Το νέο ότι η Ραζάν (Ε. Πιερίδου) περιμένει τα διαβατήρια για να φύγει από το νησί προκαλεί αναστάτωση, ειδικά στον Στρατή (Γ. Παπαγεωργίου). Παράλληλα, η Μαργαρίτα (Θ. Βοσταντζόγλου) και ο Άγγελος (Β. Αθανασόπουλος) δείχνουν στον Θανάση (Α. Κοντόπουλος) τις φωτογραφίες αυτών που ξυλοκόπησαν τον Άγγελο.

Στην Αθήνα, η Αλίκη (Μ. Μαρνέλη) επισκέπτεται τη μητέρα της στη φυλακή. Ενώ στη Μυτιλήνη, ο Στρατής μαθαίνει από τον Θόδωρο (Κ. Ζωγραφόπουλος), για μια ταβέρνα που έχει ξενοίκιαστη και του ζητάει να τη νοικιάσει. Οι εργασίες ξεκινάνε άμεσα στην ταβέρνα του Θόδωρου και ο Πωλ φροντίζει να ενημερώσει τον Φίλιππο (Κ. Κόκλας) για την απόφαση του Στρατή, να ανοίξει ταβέρνα στη Ραζάν.

Δυσκολεύουν τα πράγματα για όλους όμως, όταν ο Στρατής θα συγκρουστεί με τον Φίλιππο. Ο Στρατής φεύγει από το σπίτι και ο Θόδωρος απολύεται από το αρχοντικό Δεμίρη. Και όσο γίνονται όλα αυτά, η Ανθή ανακοινώνει στον πατέρα της, ότι αυτή και ο Έκτορας αποφάσισαν να παντρευτούν. Στρατής και Ραζάν έρχονται πολύ κοντά.

Τσέκαρε κι αυτό:

Νίκος Απέργης : Το νέο τραγούδι με τη Μαλού

Ιωάννα Τζανή : Η φωτογραφία που “προβληματίζει”