GNTM 2022

Το GNTM 2022 είναι στα σκαριά και από τον Σεπτέμβριο αναμένεται να δούμε κορίτσια τα οποία θέλουν να κυνηγήσουν το όνειρο τους στη μόδα, να παρουσιάζονται μπροστά σε μια κριτική επιτροπή!

Η Βίκυ Καγιά και ο Γιώργος Καράβας είναι τα “σίγουρα” πρόσωπα που έχουν κλείσει στο ριάλιτι και διαρκώς γίνονται κάστινγκς έτσι ώστε να “κλειδώσει” η κριτική επιτροπή και τα ονόματα που παίζουν είναι πολλά.

Η Μαρία Ηλιάκη, μιλώντας στην εκπομπή “Τι λες Τώρα” έκανε αποκαλύψεις για το GNTM 2022 και σε πρώτη φάση αποκάλυψε πως έχουν γίνει κάστινγκς για την κριτική επιτροπή από τα οποία πέρασαν η Βάσω Κολλιδά, η Ορσαλία Παρθένη, ο γνωστός φωτογράφος Θανάσης Κρίκης και άλλοι πολλοί! Αλλά αυτό που έπεσε σαν “βόμβα” ήταν το όνομα ενός πασίγνωστου μοντέλου γι ατη θέση του coach!

Ο Γιώργος Καράβας φαίνεται πως προορίζεται για τον ρόλο του κριτή και η… Βίκυ Κουλιανού είναι το πρόσωπο το οποίο αναμένεται να κάνει τα πατώματα να τρίζουν καθώς θα είναι αυτή που ενδεχομένως θα εκπαιδεύσει τα μοντέλα για να φτάσουν πιο κοντά στον στόχο τους!

Αν αυτή η είδηση επιβεβαιωθεί, τότε μιλάμε για κάτι ΥΠΕΡΣΥΚΛΟ καθώς πρόκειται για μια γυναίκα η οποία καθηλώνει όταν ανεβαίνει στις πασαρέλες διότι διαθέτει ένα βάδισμα το οποίο θυμίζει γαζέλα. Και να μην ξεχνάμε πως όταν είχε εμφανιστεί σε περασμένο κύκλο, είχε γίνει χαμός στα social media και ο κόσμος την ήθελε μέσα στο παιχνίδι!

Άντε να δούμε!

Τσέκαρε και αυτά : DIY scrub : Κάνε απολέπιση στα χείλη με αυτόν τον τρόπο